Instruktører
Publisert 13.02.2018 09:13
Oppdatert 15.06.2020 12:24
Instruktører
Vi i Norges Jeger- og Fiskerforbund har rundt 4000 aktive instruktører i våre registre, men fortsatt er det mange foreninger som ønsker flere. Instruktørene er forbundets viktigste ambassadører og kompetansebærere.

​​​

Vår målsetning er å være Norges ledende kunnskapsformidler innenfor jakt og sportsfiske. For å nå dette, er vi avhengige av gode, kvalifiserte instruktører i hele landet.

Hva innebære​r det å være instruktør? ​​

Instruktørordningene i NJFF er i prinsippet bygget opp med instruktører tilknyttet den enkelte lokalforening, som utdannes og oppdateres av en fylkesinstruktør innenfor sin "gren/ ordning". De lokale instruktørene har det faglige ansvaret for å gjennomføre kurs i foreningens regi. 

Krav til instrukt​​ør​ene​​

Kravene for å bli instruktør varierer mellom ulike ordninger. Normalt vil det være krav om grunnopplæring gjennom deltakelse på et lokalt kurs. Deretter kreves deltakelse på et instruktørkurs i regi av fylkeslaget eller vårt Jakt- og Fiskesenter.

Målsettinger
Kvantitet
NJFF skal i alle deler av landet gi tilbud om opplæring innen jakt og fiske som det er behov for og etterspørsel etter.

Kvalitet
Opplæringen skal være av høy kvalitet.

Synlighet
Opplæringstilbudene skal være godt synlige og lett tilgjengelige for alle som ønsker å delta.Denne siden er under bearbeiding, mer info vil komme.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.