Jakt og Fiskesenteret
Publisert 13.02.2018 09:14
Oppdatert 05.10.2018 13:42
NJFF åpnet i februar 2012 et nasjonalt opplæringssenter for jakt og fiske, med aktiviteter både inne og ute. Koblingen mellom et bredt tilbud, helårsdrift, dyktige instruktører og korte avstander er unik i Norge.
 

​​​​​Her finner du konferansesal, undervisningskjøkken, skytesimulator, viltslakteri og en koselig peisestue. På utsiden ligger en kennel for hunder, dressurområde, grillhytte,demonstrasjonsløype for fellefangst, kunsthi, bålplass og kastedam for fluefiske. ​

Det er også flere anlegg tilknyttet Jakt- og Fiskesenteret; eksempelvis store hundetreningsområder, demonstrasjonsområder for fisk og vilt og flere andre installasjoner. Det topp moderne skytebaneanlegget på Gulsvikskogen er rosinen i pølsa, med flere leirduebaner, løpende elg og riflebaner med elektronisk anvisning. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.