ABC for møteledelse
Publisert 13.02.2018 12:24
Oppdatert 29.01.2019 14:59
Møter er en viktig del av foreningsdriften. Som møteleder eller møtedeltaker er det en rekke skrevne og uskrevne regler som du bør kjenne til. Mange av oss kjenner til hvordan vi skal gjennomføre gode møter, men vi er ikke alltid like flinke til å bruke det i praksis.
ABC for møteledelse

​​​​De fleste av oss har vært på et dårlig møte, men ikke alle tenker over hvorfor det var dårlig. Det kan være mange små ting som gir et dårlig inntrykk.

Er temaet for møte uklart, eller uinteressant og kanskje lite aktuelt, blir det fort kjedelig. Hva med møtelokalet, er det trivelig og egnet for møter? Kommer alle som skal være med på møtet, og kommer de tidsnok? Husk på lengden av møtet, lange møter som trekker ut er kjedelige. Har du som styremedlem forberedt deg grundig, er møtet godt planlagt? Er det noen som er altfor dominerende, mens resten er altfor passive? 

Som du ser er det mange ting å tenke igjennom når du skal være med å planlegge et møte. Planlegges møtet skikkelig, blir det mye triveligere og effektivt å være med for alle. 

I kapitlene på siden her finner du tips og triks for å gjøre møtene mer effektive og trivelige, men også tips til hvordan de bør planlegges og legges til rette i forkant. ​


Relatert innhold
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.