Ny søknadsportal
Publisert 04.09.2020 14:28
Oppdatert 15.09.2020 09:37
Ny søknadsportal
​Høsten 2020 lanserer NJFF en ny søknadsportal for alle våre interne tilskuddspotter. Vi gjør det enklere for deg som tillitsvalgt å holde styr på søknadsprosessene, og samler nå alle interne tilskuddsordninger på ett sted.

​​​​​I søknadsportalen har du og styret ditt full oversikt over alle deres søknader, og dere kan se status og frister for hver enkelt tilskuddsordning som er lyst ut.

I søknadsportalen har alle i styret mulighet for å se hva som er sendt inn på foreningens vegne, og hvem som har sendt inn de forskjellige søknadene. Søker har til enhver tid mulighet for å se sin egen søknad og status for denne. All kommunikasjon mellom søker og saksbehandler rundt en søknad foregår i søknadsportalen. 

Tilskuddsordningene vil bli tilgjengelige i søknadsportalen så snart de er lyst ut. ​En oversikt over viktige datoer finner du her. 
I en periode vil det være en overlapp mellom gammelt og nytt system. Søknader som er sendt inn før september 2020,  ligger ikke i den nye søknadsportalen. Det betyr at tilskuddsordninger som dere har søkt og fått innvilget tidligere i år, skal rapporteres inn som beskrevet i tilsagnsbrev.​


Hvordan fungere det på 1-2-3?


1. Logg inn med a- ID 

For å kunne logge deg inn på NJFFs søknadsportal må du ha et aktivt medlemsskap 

2. Fyll ut og send inn søknad. Se hvordan her 

Når søknaden er sendt inn, kan du enkelt sjekke status for søknaden, hva du søkte om og hvor mye du eventuelt får innvilget på søknadsportalen.

3. Rapporter inn via søknadsportalen

Frist for rapportering finner du i tilsagnsbrev og på søknadsportalen. 
søknadsportal.jpg

Trykk på knappen over for å logge inn i den nye søknadsportalen. 

 


Relatert innhold

​https://soknadsportalen.njff.no/​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.