RSS
Publisert 02.06.2016 14:14
Oppdatert 21.12.2016 18:00
Vil du holde deg oppdatert på det viktigste som skjer i NJFF og på NJFF.no? Ved å bruke NJFF-appen, melde deg på vårt nyhetsbrev eller abonnere på vår RSS-feed, får du nyhetene raskt.

Du kan abonnere på daglige nyheter fra NJFF gjennom en RSS-feed (Really Simple Syndication). Dette gjør at du kan få inn de siste nyhetene fra NJFF fortløpende hvis du setter opp ei RSS-tjeneste for eksempel gjennom Google Desktop, eller om du vil legge inn RSSen automatisk på din nettside. Du kan lese mer om RSS på Wikipedia.

RSS-feeden oppdateres også i NJFF-appen​, som kan lastes ned for Iphone på App store og Android-telefoner på Google Play: Hvis du åpner NJFF-appen, vil du se et Wifi-ikon til høyre. Trykk på dette, og du får automatisk våre siste nyheter via oppdatert RSS-feed. Herfra kan du gå direkte til de nettsakene du ønsker å lese. 

NJFFs nyhetsbrev er tenkt for alle som ikke er innom våre nettsider daglig, men som gjerne vil motta ei oppsummering av de viktigste sakene, enten du er medlem, interessert i jakt og fiske, eller jobber med jakt- og fiskerelaterte saker i media.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.