Rapportering
Publisert 13.02.2018 12:24
Oppdatert 15.06.2020 12:27
På denne siden finner du skjemaer som foreningen årlig skal fylle inn og levere til NJFF-sentralt. En del av disse skjemaene er NJFF pålagt for blant annet å kunne søke eksterne midler, som igjen blir fordelt til lokalforeningene. Sørg for at disse dokumentene er i orden, så din forening senere ikke blir ekskludert i søkeprosesser grunnet manglende dokumentasjon.
Rapportering

​​​​​​​​​​​​Hvordan rapportere?

​Det benyttets to forskjellige rapportløsninger på sentrale tilskuddsmidler, dokumensenter og elektronisk skjema. Hvilken ordning du skal benytte avhenger av hvilke midler du skal rapportere inn. 


Dokumentsenteret​ på "min side"

Via "min side​" kan du som tillitsvalgt levere inn skjemaer på en ryddig og enkel måte i dokumentsenteret. Husk å ha brukernavn og passord klart til innlogging. Frister for de ulike ordningene finner du her.​

​Disse ordningene skal rapporteres via dokumensenteret på "min side": 

  • Momskompensasjon.Frist: 1. mai

  • Regnskap og beretning. Frist: 1. mai​​

  • Protokoll fra årsmøte. Frist 1. mai

  • ​​​Grunnlagsskjema f​or tildeling av barne- og ungdomsmidler. Frist: 20. februar

  • Fjorårets tildelte ​Frifond-midler (LNU-midler/ Barne- og ungdomsmidler). 1 november

  • Fiskesommer inneværende år. 1. november neste år


Rapporteringsmaler

​Ved rapportering i dokumentsenteret skal det benyttes maler. De finner du her​, last ned, fyll inn og last opp i dokumentsenteret. ​


Elektronisk skjema

Dersom du skal rapportere inn introjakt, familieaktiviteter eller kvinneaktiviteter, skal det gjøres via et elektronsik rapporteringsskjema. Merk at hver ordning skal rapporteres inn via sitt eget skjema.  Du finner rapportskjemaene på søknadsportalen. Bla deg ned til aktivitetstypen du skal rapportere og klikk deg inn på rapportskjema. Dersom linken ikke er gyldig, er ikke rapportskjema tiljgegelig helt ennå. Det kommer, så følg med!

Disse ordningene skal rapporteres elektronisk:

Rapporteringsfrist for alle disse ordningene er 1. desember.​- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.