Vil dere låne jubileumsutstillingen?
Publisert 12.03.2021 10:02
Oppdatert 12.03.2021 10:44
Vil dere låne jubileumsutstillingen?
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en flott jubileumsutstilling som vi ønsker å vise frem for den norske befolkning i jubileumsåret. Foreninger og fylkeslag har nå mulighet til å vise frem denne utstillingen, i sitt nærområde.

​​​Tema for utstillingen

Norges jegere og fiskere er en variert gruppe mennesker. Akkurat som befolkningen forøvrig. Mange har et ensidig og stereotypt bilde, av jegerne og fiskerne. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Vi ønsker vi å vise frem jegerne og fiskerne på store bildeplakater, uten tekst og beskrivelser. Jegerne og fiskerne er engasjerte og glade i sine aktiviteter. Bildene taler for seg!​

utstilling1.jpg

Tidspunktet for utstillingen

Uke 15 – uke 45​

utstilling2.jpg

Hva består utstillingen av?

Utstillingen består av 5 stativ, med 3 plakater i hvert stativ. Utstillingen kan fortrinnsvis stå utendørs, men også innendørs. I og med at utstillingen må fraktes, samt at det tar 1 – 2 timer å sette opp denne, bør utstillingen kunne stå opprigget på samme plass minimum 3 dager. Vi har en alternativ utstilling som kan henges på vegg. Den består av de samme motivene på duk. Denne utstillingen er det vesentlig enklere å frakte.​

utstilling3.jpg

Hva forventes av foreningen/fylkeslaget?

I forkant

  • Finne et egnet sted/arrangement hvor utstillingen kan stå. Et sted med mest mulig mennesker.
  • Bestemme ønsket periode
  • Gjøre en muntlig avklarering med grunneier om plassering av utstilling i ønsket periode
  • Sende en henvendelse til NJFF om hvor og når utstillingen ønskes. Oppgi også om det er aktuelt å bruke den alternative utstillingen på duk. Henvendelse sendes til bkc@njff.no innen påske.
  • NJFF gir raskt svar tilbake. Hvis positivt svar, må foreningen/fylkeslaget i etterkant sørge for å få på plass det formelle (skriftlig) med grunneier.

Under og etter utstillingsperioden

  • Sette opp utstillingen. Dere trenger ikke være til stede for å passe på denne, men dere må etterse utstillingen minimum en gang i døgnet. Dere har ikke noe erstatningsansvar hvis denne skulle bli utsatt for hærverk. 
  • Pakke ned utstillingen til avtalt tid og sende denne videre til avtalt adresse.  ​
utstilling4.jpg

Kostnader

  • En eventuell plassleie, må dere bekoste selv. Når det gjelder fraktkostnader, vil dette avhenge av hvor mange som er interessert i å få utstillingen tilsendt. Dere forplikter dere ikke til utstillingen, ved å vise deres interesse før påske. Eventuelle fraktkostnader vil være et tema i etterkant, når vi får oversikt over hvor mange som ønsker utstillingen. ​

Vi håper etter hvert å kunne sette opp en turnéliste, og det vil være mulig å følge utstillingens bevegelser i jubileumsåret gjennom NJFFs kommunikasjonskanaler. 

Monteringsguide til jubiileumsutstillingen (PDF)

utstilling5.jpg

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.