Bukser
Publisert 15.02.2016 02:40
Oppdatert 21.12.2016 18:00
Norges Jeger- og Fiskerforbund har i samarbeid med det spanske kvalitetsmerket Chiruca plukket ut produkter som er produsert med NJFFs logo. Disse er i Norge helt eksklusivt importert til NJFF.

Fauno bukse

Norges Jeger- og Fiskeforbunds egen turbukse.
 Fauno.jpg
Behagelig og slitesterk bukse i et lett stretchmateriale.

Allsidig, komfortabel og slitesterk fritidsbukse! Fauno er produsert i et vannavstøtende materiale med gode pusteegenskaper. Buksa har fått forbøyde knær for maksimal komfort, to knapper og elastikk i deler av linningen. Den har store og praktiske lommer foran, mens baklommene har glidelås. Vekt: 483 gram. 

Leveres i S, M, L, XL, XXL
 
Veil.utsalg kr. 1.199.-

 

Jupiter bukse

Norges Jeger- og Fiskerforbunds egen regnbukse!
 Jupiter (2).jpg
Ekstremt lett og behagelig bukse i ripstopmateriale.  Jupiter har fått Chirucas pustende og vanntette membran. Komfortabel bukse med strikk i livet. Den har også fått glidelås ved anklene, slik at du lett kan trekke på deg buksa med støvlene på. Superpraktiske Jupiter tar også liten plass i sekken og leveres i en nettingpose for oppbevaring og transport. Vekt: 230 gram.

Leveres i S, M, L, XL, XXL.

Veil.utsalg kr. 1499.-


 

Michenas bukse

Denne buksen er profilmerket med NJFFs logo.
 Michenas.jpg
Flott høst-/vinterbukse til jakt og aktivt friluftsliv med Ch+-membran.

Denne slitesterke buksa har meget god passform og strikk i midjen bak. Forsterkede partier ved knær, bak og nederst ved anklene. I tillegg har Michenas fått Chirucas "Anti Thorn"-behandling; det vil si at den er laget i ekstra sterke materialer, slik at den også tåler at du beveger deg i områder med mye stikkende buskas.

Chirucas Ch+-membran er lett og lydsvak. Den er speseielt utviklet for jegere, og er perfekt til bevegelig jakt, men også et godt valg for hundeførere og alle andre aktive friluftsfolk.

Buksa holder deg tørr og komfortabel, uansett vær- og vindforhold. Michenas har vannavstøtende egenskaper, men puster også godt. WP 10 000. MP 30 000.

Tre praktiske lommer med glidelås foran, én bak. Produsert i 100 prosent nylon.

Vekt: 781 gram.  (str Large)

Leveres i S, M, L, XL, XXL, XXL.

Veil.utsalg kr. 1.999,-

 

 

Kontaktperson: Hilde Nøren.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.