Foreningsinfo
Publisert 18.04.2017 14:46
Oppdatert 30.06.2017 11:12
Foreningsinfo inneholder nyttige opplysninger til foreningene som gjelder bl a søknadsfrister og foreningsarbeid.

1/2 års medlemskap

Fra 1. juli gjelder reduserte priser på medlemskap. Oversikt kontingentsatser finner du her Kontingentsatser lokalforening 2017 - andre halvår.xlsx


Har alle medlemmene betalt?

Gjennom lokal medlemsadministrasjon har foreningene mulighet til å se hvilke medlemmer som har betalt medlemskapet for 2017. NJFF sender som kjent ut betalingspåminnelser og henter inn ubetalte medlemskap gjennom dette. Mange foreninger har også gode erfaringer med selv å følge opp ubetalte medlemskap ved å benytte e-post, sms, sosiale medier og andre typer henvendelser. Benytt gjerne anledningen til å presentere foreningens tilbud og hvilke medlemsfordeler foreningen tilbyr!  

Slik benytter du som tillitsvalgt lokal medlemsadministrasjon:

 1. Logg deg inn på Min side https://minside.njff.no/Account/Login
 2. Logg deg på medlemsnett og publisering (styret har tilgang til medlemsnett)
 3. Trykk Medlemsadministrasjon og velg ditt lokallag – søk
 4. Åpne filen i excel format
 5. Sjekk betalt/ikke-betalt ved å sortere etter «gyldig til» dato. Gyldig til 31.12.2017 = betalt medlemskap for 2017.

Mva kompensasjon

Her finner du en oversikt over hvilke foreninger som har levert inn momsrefusjonsskjema/regnskap og dermed er med i årets søknad. Står din forening ikke på lista, send inn nødvendig dokumentasjon asap. Her finner du Oversikt foreninger som har levert.

​​​

Heder og ære

NJFFs innsatsmedalje er etablert for å hedre tillitsvalgte og frivillige i organisasjonen på forenings- og/eller fylkesnivå. Kriterier for tildeling av NJFFs innsatsmedalje.docx. For å søke - benytte følgende skjema NJFFs innsatsmedalje - skjema.docx. Fristen er 1. august 2017.

Nå kan foreningene søke om båt

«1 nøkkel- 100 båter» utvides med 20 nye båter av typen Viking Aluminium 440, og NJFF søker nå lokalforeninger som kan drifte disse. For at så mange som mulig skal ha glede av båtene, ønsker vi at de blir plassert i lett tilgjengelige områder hvor folk ferdes. Søknadsfristen er 15. juni. Søknadsskjema finner du her: https://app.easyquest.com/no/Collect/c8e4de9b-f955-4825-80c1-18e02a91e48b

Støtteordninger

Det finnes flere muligheter for å søke støtte til foreningens arbeid. Vi har laget en oversikt over fonds, legater og støtteordninger som kanskje kan være av interesse for foreningen. Full oversikt får du her: Støtteordninger.xlsx

Barn- og ungdomslederkonferansen 2017

Barn- og ungdomsutvalget har også i år gleden av å invitere til årets Barn- og ungdomskonferanse.

Konferansen er et viktig møtested for fylkesungdomskontakter og alle andre som jobber med barn og ungdom i forbundet. Alle som jobber med barn og ungdom i Norges Jeger- og Fiskerforbund er velkommen.

Som vanlig dekker forbundet konferanse og opphold for fylkesungdomskontaktene. Reise dekkes ikke. Øvrige påmeldte må dekke alle utgifter selv eller gjennom foreningen.

Tidspunkt: 19-21. Mai 2017

Sted: Scandic Hell i Stjørdal

Fullstendig program vil bli sendt ut i midten av april.

Har du lyst å presentere hvordan dere jobber i foreningen med barn- og ungdomsarbeid? Ta kontakt. Vi tenger alltid inspirerende innlegg.

 • Ungdomslederen
 • Nettverksbygging
 • Aktivitet i foreningen
 • Erfaringsutveksling
 • Trygge foreninger
 • BU- Strategi

Meld deg på her: https://app.easyquest.com/no/Collect/239d478c-1971-473b-8d86-9ab9ffdd8407

Søk jentemidler 2017

Dersom din lokalforening planlegger å arrangere kurs og aktiviteter for kvinner i 2017, er tiden nå inne for å søke midler fra NJFF-sentralt.  Søknadsfristen for jentemidler er 15. mai. For mer informasjon se https://www.njff.no/organisasjon/sider/s%C3%B8knadsportalen.aspx

Camp Villaks

Camp Villaks er sommerens store eventyr. Rått fiske, kunnskap og moro. Når det ikke fiskes, overnattes det i lavvo, lages mat på bålet og man blir kjent med unge laksefiskere fra hele landet. Bli med på ungdomscamp med laksefiske du også! Meld deg på https://www.njff.no/nyheter/Sider/Meld-deg-pa-Camp-Villaks.aspx

Foreningsrabatt på NJFFs sommerkolleksjon

NJFF har i samarbeid med Chiruca laget en egen tøff kolleksjon for jegere, fiskere og friluftsfolk. Alle plaggene har NJFF-logo og tåler røff utendørsbruk. I en kampanje som varer frem til 1. september, gir vi nå foreningene svært gode rabatter på plagg som egner seg godt i sommerhalvåret.

Søknad momsrefusjon 2017 for regnskapsåret 2016.

NJFF videreformidler hvert år momsrefusjon til de foreninger som har sendt inn årsberetning og regnskap innen frist for siste regnskapsår. I 2016 delte Lotteri- og Stiftelsestilsynet ut kr. 1,29 milliarder kroner i momskompensasjon til 23 000 frivillige organisasjoner. NJFF mottok en refusjon på totalt kr. 12,6 millioner, fordelt på kr. 3,9 mill. til sentraladministrasjonen, kr. 1,6 millioner til fylkeslagene og kr. 7,1 millioner til foreningene. Oversikt over hva de ulike foreningene har mottatt ligger på NJFFs nettsider.

Refusjon i regnskapsåret 2017
Husk at det er et krav at alle som søker merverdiavgiftskompensasjon, er registrert i Frivillighetsregisteret. Frivillighetsregisteret forvaltes av Brønnøysundregistrene. Se mer informasjon og registreringsskjema på Frivillighetsregisterets nettsider. http://www.brreg.no/frivillighet/

Send melding om registrering i god tid, da registrering av samtlige underledd må være på plass innen organisasjonen sender søknad om merverdiavgiftskompensasjon. Forbundet søker samlet på vegne av alle ledd i organisasjonen.

For å delta i momskompensasjonsordningen må foreningene sende inn til forbundet sentralt:

 • Regnskap
 • Momsrefusjonsskjema (Skjemaet er en tydeliggjøring av søknadsbeløp, fradragsposter og en ekstra kvalitetskontroll).

Frist for innsending til forbundet er 1. mai 2017.

Sendes til njff@njff.no eller Norges Jeger- og Fiskerforbund, Postboks 94, 1378 Nesbru

 

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Helsport
Sommerkolleksjon-chiruca
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund