MENY hamburgermeny Close-menu button

Isfiske for barn og unge på Nøklevann 28. jan

 • Fra:
  28.01.2023 kl. 10.00
 • Til:
  28.01.2023 kl. 15.00
 • Varighet:
  5 timer
 • Sted:
  Nøklevann i Østmarka
 • Pris:
  Gratis
 • Arrangør:

Er du glad i å fiske hele året rundt? Kom og bli med Oslo Jeger- og Fiskerforening på isfiskedag på Nøklevann i Østmarka ved «Bråten badeplass».   

Dette er et lavterskeltilbud som er helt gratis for barn og unge i Oslo. Alle er velkommen! Oslo JFF stiller med isfiskeutstyr for de som ikke måtte ha dette fra før, eller om du har lyst til å prøve isfiske for første gang. Det er selvfølgelig lov til å ha med eget utstyr også. Det er ingen påmelding til dette arrangementet, kun oppmøte i satt tidsrom lørdag 28/1-2023.

Vi lager base ved «Bråten badeplass» (se kartbilde). Der vil vi borre hull i isen for de fremmøtte og fyre opp bål ved bålplassen. Vi serverer bålkaffe og varm saft. Alle som ønsker kan ha med egen mat eller grillmat og grille på bålet om ønskelig. Ellers ligger Rustadsaga sportsstue bare noen 100 meter unna, som kan tilby bakevarer, smørbrød, rundstykker, kaker, vafler og mye mer.

Sammen med Oslo JFF er vi så heldige å ha med Øystein som er naturoppsynsmann i Østmarka med ut på isen. Han jobber i bymiljøetaten avd. skog og kjenner Østmarka like godt som sin egen bukselomme. Han har alltid noen fantastiske historier å fortelle og kanskje til og med noen fisketriks i ermet.

Alle barn og unge under 16 år kan fiske helt gratis. Foreldre og eldre ungdom som ønsker å fiske må huske og kjøpe fiskekort gjennom «Oslomarka fiskeadministrasjon» (OFA).

https://www.ofa.no/ 

Det er viktig å tenke på at dette er en uteaktivitet nå om vinteren. Husk varmt tøy, spesielt på beina. Kanskje ha med noen ekstra ullsokker. En sekk med stolrygg kan være greit og sitte på ute på isen, eller en bøtte. Liggeunderlag eller sitteunderlag fungerer også veldig bra. Gode hansker eller votter er gull verdt. Se på værmeldingen i forkant og vær forberedt.

En billig sikkerhet når man ferdes på islagte vann er ispigger med fløyte som henger rundt halsen og kan brukes dersom man skulle være så uheldig å gå igjennom isen. Disse fås kjøpt i sportsforretninger fra 100 kr og oppover. Vi stiller ingen krav til at man MÅ ha dette, men kun en anbefaling. Vi vil uansett borre hull i et område rundt basen ved «Bråten badeplass» hvor isen er trygg for å ferdes på.

Om isen ikke er trygg i forkant av dette arrangementet blir vi nødt til å avlyse for denne gang. Vi tar ingen sjanser!

Vi håper du/dere ønsker å bli med på isfiske sammen med oss i Oslo jeger- og fiskerforening i Østmarka på Nøklevann lørdag 28/1- 2023 fra kl. 10 til 15. Vi håper på fint vær og mye napp i snørene.

 

Vel møtt!

Beste parkeringsmuligheter med bil er «Haraløkka utfartsparkering» og «Rustadsaga utfartsparkering». Det går t-bane til Bøler og Bogerud t-banestasjon for best kollektiv fremkommelighet.

 

Kontaktinformasjon:

Emil Ullevålseter Martinsen

Mail: [email protected]   

Legg i kalender
KONTAKT

Emil Ullevålseter Martinsen

Tlf: 48219059

Del: