MENY hamburgermeny Close-menu button
Både gullvinner og sølvvinner hadde forlatt åstedet før premieutdelingen, men 2/3 av gull-laget er ikke å forakte.

Resultater etter FM Figurjakt 15/6-2022

I går var det FM Figurjakt i Sørkedalen og OJFF hadde gode resultater

Publisert 24. juni 2022 kl. 08.00

Det var duket for det nest siste FM (eller Regionmesterskap som det nå heter) for Oslo.

Sørkedalen JFF arrangerte og hadde smurt trinsene på figurene så de trillet godt nedover strengene. Totalt 16 mål var satt opp i løypa, med en lett blanding av enkle figurer som kom på skudd (figur en ropes ut og figur to slippes på skuddet), en dobbel-figur og noen leirduer for å få nok poster.
Ettersom det er forbudt mot bruk av blyholdig ammunisjon i konkurransene til NJFF, hadde Sørkedalen JFF fått tak i ett parti test-patroner laget nettopp for skyting mot stålfigurer som måtte benyttes under konkurransen. De gamle patronene med blyhagl utgjorde ingen rikosjettfare, i motsetning til patroner ladet med ordinære stål-hagl. Test-patronene er også laget med stålagl, men her er stålet svært porøst slik at det pulveriseres ved treff i stålfigurene slik at de ikke rikosjerer.  Og ja, prisen er helt forferdelig. Men vil vi ha denne konkurranseformen så må vi nok finne oss i en noe høyere startavgift. Det var derfor styret besluttet at medlemmer som stilte opp på denne konkurransen, skulle få dekket startkontingenten av klubben. 

Og når alle hadde gått gjennom de 8 postene (16 skudd), så kunne Sørkedalen JFFs Alf Eivind Sandbraaten ta med seg gullplaketten. Sølvet og bronsen tok Eirik Andreassen og Panagiotis Kalegorakis fra Oslo JFF. 

I lagkonkurransen kunne OJFFs tre beste skyttere, Eirik Andreassen, Pangiotis Kalegorakis og Stian Hebjerk  hente gullet, mens Sørkedalen JFF med Alf Eivind Sandbraaten, Tevje Samodee og Dag Kjelsaas, tok sølvet foran Oslomarka JFFs  Anders Korshavn, Tore Hult og Geir Merli.
Nordstrand JFF og Solemskogen JFF manglet dessverre noen skyttere for å kunne stille med fult lag. Kanskje neste år?

Vi gratulerer vinnerne!

 

Resultatene finner du her:

Resultat totalt

Resultat lagkonkurranse

Resultat klassevis

Resultat pr forening