Jegerprøvekurs XXL Alnabru

  • Fra:
    16.01.2023 kl. 17.00
  • Til:
    25.01.2023 kl. 20.00
  • Varighet:
    10 dager
  • Sted:
    XXL Alnabru
  • Pris:
    Medl: 3900,- / Ikke medl: 3900,-
  • Arrangør:

Du kan ta jegerprøven fra det kalenderåret du fyller 14 år. Du kan likevel ikke utøve småviltjakt og fangst på egenhånd før du har fylt 16 år. Fra og med det året du fyller 14 år og fram til fylte 16 år trenger du ikke å ha bestått jegerprøven for å kunne være med på opplæringsjakt på småvilt. Husk også at du kan heller ikke eie eget våpen før fylte 18 år.

Østmarka JFF er Norges største arrangør av jegerprøve kurs. 

Vi arrangerer våre kurs i samarbeide med XXL Sport og Villmark med meget dyktige instruktører og topp moderne kursfasiliteter.

Link til kursoversikt, påmelding og betaling: KLIKK HER

All påmelding må gå via nettsiden det linkes til! Vi får ikke meldt deg på via epost eller tlf.

Kurset, teori/praksis inkl. leie av hagle og lerduer, koster 3900,-. Pensum er Jegerprøven med NJFF, som bør leses før kursstart. Vi melder kandidatene opp til offentlig teoretisk eksamen. Eksamensdato vil deltagerne få informasjon om av kursinstruktøren i løpet av kurset. Eksamensavgiften til Direktoratet for Naturforvaltning er kr 330,- 

​ Det er lagt opp til 2 dager med selvstudium. Du jobber da hjemme med e-læring på internett, og slipper oppmøte hos oss. 

NB! Påmelding er bindende, og ved avmelding eller uteblivelse til kurset vil du bli belastet et administrasjonsgebyr på kr 500,-.

Legg i kalender
KONTAKT

ole Sigurd Rounge

Tlf: 48098649

Del: