Intro rådyrjakt for kvinner

 • Fra:
  25.11.2023 kl. 08.00
 • Til:
  25.11.2023 kl. 08.00
 • Varighet:
  0 timer
 • Sted:
  Maridalen
 • Pris:
  Medl: 400,- / Ikke medl: 500,-
 • Påmeldingsfrist:
  10.08.2023
 • Arrangør:

Rådyrjakt for kvinner i Solemskogen

Hvert år arrangerer Solemskogen rådyrjakt bare for kvinner i eget terreng. Denne gangen blir det lørdag den 25.11.23 . Det blir drivjakt med på drevet halsende hund og vi har flere hundeførere med hund. Vi har fokus på opplæring av nye, uerfarne og potensielt nye kvinnelige jegere. Instruksjon, sikkerhet og andre detaljer gjennomgås før jaktstart. Arrangementet starter med et jaktmøte på Movatn stasjon ( kalvsjøen), med påfølgende informasjon om jaktregler og holdninger. Poster blir tildelt og deltakerne blir fulgt til angitt post. Det brukes hagle på post. Skuddavstand 20 meter.  

Det gjennomgås hvordan kommunikasjon blir holdt gjennom dagen og hvordan jakten vil utarte seg. Dersom jaktlaget får fall, blir det påfølgende gjennomgang av slakt og deling av vilt. Vi jakter fra morgen til lunsj, så båler vi mens vi spiser litt, før vi går ut på et nytt drev. Jakten er over ca. kl. 15-16, men det er avhengig av hva som skjer på jakten, vi kan slutte før eller senere. Dette er et tilbud til deg som er helt fersk jeger, jeger uten erfaring eller jeger med noe erfaring.

Oppmøte kl. 08:00 på Movatn stasjon i Maridalen. Det er noen få parkeringsplasser der, men det går også tog fra Oslo.

Pris for medlemmer av Solemskogen JFF 400 ,-

Vipps til Jaktutvalget : #139543 – merk med :Kvinneutvalg Rådyr

Og send bilde av kvitteringen til Siri

 

Hvis vi får fall på post, deles viltet mellom deltakerne, der skytter får velge først, deretter hundefører som fik viltet til post, dernest de øvrige deltakerne som vil ha. Fellingsavgiften er på 700 kr pr dyr, dette deles mellom de som får med seg vilt hjem.

 

Krav for å delta: For å benytte deg av dette tilbudet MÅ du ha gyldig betalt medlemskap i et av Norges Jeger- og Fiskerforbunds lokallag for inneværende jaktår. Husk å medbringe bevis for betalt jaktkort. Dette må vises frem før jaktstart. 

Ta med jaktradio og hundepeiler/GPS om du har. Kle deg godt for været og ta med noe varmt å drikke og en liten matpakke. Og det er lurt å ha noe og sitte på .

Lurer du på noe, ta kontakt med Siri Fyen / sirifyen@gmail.com - 91774717

 

Vel møtt 😊

siri

Legg i kalender
KONTAKT

Siri Fyen

Tlf: 91774717

Del: