MENY hamburgermeny Close-menu button

Sommerskole jegerprøvekurs, fem dager fra 18. juli i Oslo

 • Fra:
  18.07 kl. 12
 • Til:
  18.07.2022 kl. 18.00
 • Varighet:
  6 timer
 • Sted:
  Tåsen Skole, Nordbergveien 15, 0875 Oslo
 • Arrangør:
Legg i kalender
KONTAKT

Del:

Dette jegerprøvekurset følger læreplanen over fem sammenhengende dager på dagtid i Oslo. Vi starter mandag 18. juli, og avslutter med siste samling på fredag.

Læresamlinger med undervisning gjennomføres på Tåsen skole. Samlingen på skytebanen og feltløype skjer på Løvenskioldbanen.

Når du har fullført den obligatoriske delen av kurset, avlegger du eksamen som består av 50 spørsmål hvor minimum 40 spørsmål må være riktig besvart. Vi har høy andel bestått, og har de siste årene ligget på ca 95 prosent av deltagerne som kommer seg greit gjennom på første forsøk.

Vi er en av landets største arrangører av jegerprøvekurs, og en av landets største lokale jeger- og fiskerforeninger.

Av de ni samlingene i læreplanen er vi to samlinger utendørs. Dette handler om en utendørs feltløype og samling på skytebanen. All praktisk info og detaljer kommer når vi har mottatt din påmelding. Detaljer kommer også på første samling.

I og med at dette kurset går over fem sammenhengende dager, er det flere dager hvor vi har undervisning over to samlinger i læreplanen.

Se oversikt nedenfor, dato og samlingsnummer i henhold til læreplanen.

Samlinger på dette jegerprøvekurset:

kurs h 2022 tåsen skole over fem dager.jpg
Samlinger jegerprøve over fem dager fra 18. juli

Påmelding

Om du ønsker å melde deg på jegerprøvekurset, gjøres dette via nettsiden vår

Du finner utfyllende informasjon om våre jegerprøvekurs her og mulighet for påmelding. Når vi har mottatt din påmelding, sender vi deg en e-post med praktisk informasjon. Husk at våre jegerprøvekurs er populære, så vi anbefaler påmelding i god tid. 

Vi starter mandag kl 12.00 på Tåsen skole.

Unntak er for utendørssamlinger som skjer på Løvenskioldbanen. 

Vi differensier prisen på jegerprøvekurs noe for medlemmer i Solemskogen JFF. Om du ikke allerede er medlem hos oss, kan du melde deg inn i forbindelse med din påmelding.  

For medlemmer koster jegerprøvekurset kr 2.800.

Om du ikke ønsker medlemskap er prisen på jegerprøvekurset kr 3.200.

Når vi har mottatt din påmelding sender vi deg en bekreftelse hvor detaljer om bl.a. betaling fremgår.

Som medlem i Solemskogen JFF har du tilgang til en rekke aktiviteter. Dette kan du lese mer om på vår nettside og Facebook. Vi ønsker deg i så fall velkommen om bord. Vi er en av landets største arrangører av jegerprøvekurs, og en av landets største lokale jeger- og fiskerforeninger.

Du trenger lærebok til jegerprøvekurset. 

Vi vil nærmere kursstart sende deg linker til relevante oppgaver hvor du kan teste ditt kunnskapsnivå og progresjon i læring gjennom kurset. 

Lærebok kan du bl.a. kjøpe via nettbutikken til NJFF her. Melder du deg også inn som medlem ifm påmeldingen, kan du bestille læreboken til redusert pris. 

 

I denne linken Informasjon til jegerprøvekandidaten er det beskrevet det du trenger å vite for å kunne gjennomføre eksamen. 

Alle som er meldt opp til eksamen i Oslo får tilkalling på e-post. For spørsmål rundt jegerprøveeksamen i Oslo, kontakt ​

 [email protected]

 

Men husk:

Du må først ha gjennomført obligatorisk kurs før du får avlegge eksamen og kan meldes opp til eksamen.

Legg i kalender
KONTAKT

Del: