Jegerprøve med SJFF fra 24. januar

 • Fra:
  24.01.2022 kl. 18.00
 • Til:
  24.01.2022 kl. 21.00
 • Varighet:
  3 timer
 • Sted:
  Nordre Lindeberg Besøksgård i Oslo
 • Pris:
  Gratis
 • Arrangør:

Dette jegerprøvekurset følger læreplanen over ni samlinger. 

Når du har fullført den obligatoriske delen av kurset, avlegger du eksamen som består av 50 spørsmål hvor minimum 40 spørsmål må være riktig besvart. Vi har høy andel bestått, og har de siste årene ligget på ca 95 prosent av deltagerne som kommer seg greit gjennom på første forsøk.

Vi er en av landets største arrangører av jegerprøvekurs, og en av landets største lokale jeger- og fiskerforeninger.

 

Av de ni samlingene er vi to samlinger ute. Dette handler om en samling hvor vi gjennomfører en utendørs feltløype og en samling hvor vi er på skytebanen. All praktisk info og detaljer kommer når vi har mottatt din påmelding..

Samlinger på dette jegerprøvekurset:

kurs a 2022.jpg
 

Om du ønsker å melde deg på jegerprøvekurset, gjøres dette via nettsiden vår. 

Du finner utfyllende informasjon om våre jegerprøvekurs her og mulighet for påmelding. Når vi har mottatt din påmelding, sender vi deg en e-post med praktisk informasjon. Husk at våre jegerprøvekurs er populære, så vi anbefaler påmelding i god tid. 

Om ikke annet er avtalt, gjennomføres alle samlinger med unntak av samlingen på skytebanen på Nordre Lindeberg Besøksgård.

Vi differensier prisen på jegerprøvekurs noe for medlemmer i Solemskogen JFF. Om du ikke allerede er medlem hos oss, kan du melde deg inn i forbindelse med din påmelding.  

For medlemmer koster jegerprøvekurset kr 2.800.

Om du ikke ønsker medlemskap er prisen på jegerprøvekurset kr 3.200.

Når vi har mottatt din påmelding sender vi deg en bekreftelse hvor detaljer om bl.a. betaling fremgår.

Som medlem i Solemskogen JFF har du tilgang til en rekke aktiviteter. Dette kan du lese mer om på vår nettside og Facebook. Vi ønsker deg i så fall velkommen om bord. Vi er en av landets største arrangører av jegerprøvekurs, og en av landets største lokale jeger- og fiskerforeninger.