Jegerprøvekurs fra 8. januar på Tåsen skole - FULLTEGNET

 • Fra:
  08.01.2024 kl. 18.00
 • Til:
  08.01.2024 kl. 21.00
 • Varighet:
  3 timer
 • Sted:
  Tåsen skole i Oslo
 • Pris:
  Medl: 2800,- / Ikke medl: 3200,-
 • Arrangør:

KURSET ER FULLTEGNET

------

Dette jegerprøvekurset følger læreplanen over ni samlinger. 

Samlinger med undervisning gjennomføres på Tåsen skole, Nordbergveien 15 i Oslo. Samling på skytebanen og utendørs skjer på Løvenskioldbanen.

På Tåsen skole vil samlinger gjennomføres over to parallelle grupper med egne jegerprøveinstruktører, Alle deltagere vil motta informasjon om dette ifm oppstart av kurset. 

Når du har fullført den obligatoriske delen av kurset, avlegger du eksamen som består av 50 spørsmål hvor minimum 40 spørsmål må være riktig besvart. Vi har høy andel bestått, og har de siste årene ligget på over 95 prosent som kommer seg greit gjennom på første forsøk.

Vi er en av landets største arrangører av jegerprøvekurs, og en av landets største lokale jeger- og fiskerforeninger.

Se informasjon nedenfor for påmelding og detaljer.

Av de ni samlingene i læreplanen er vi to samlinger utendørs. Dette handler om utendørs feltløype og samling på skytebanen. All praktisk info og detaljer kommer når vi har mottatt din påmelding. Detaljer kommer også på første samling.

Se oversikt nedenfor, dato og samling i henhold til læreplanen.

Samlinger på dette jegerprøvekurset:

Kurs a 2024.png

Påmelding

Om du ønsker å melde deg på jegerprøvekurset, gjøres dette via nettsiden vår

Du finner utfyllende informasjon om våre jegerprøvekurs her og mulighet for påmelding. Når vi har mottatt din påmelding, sender vi deg en e-post med praktisk informasjon. Husk at våre jegerprøvekurs er populære, så vi anbefaler påmelding i god tid.

Bindene påmelding. 

Jegerprøvekurs er å regne som fritidsaktivitet ihht angrerettloven §22 m, og er derfor unntatt angrefristen på 14 dager.

Læresamlinger med undervisning i klasserom gjennomføres på Tåsen skole. Alle disse samlingene starter kl 18.00 og er ferdige ca kl 21.00.

Vi er to samlinger på Løvenskioldbanen. Dette er samling feltløype og samling skyting. Alle detaljer her kommer vi tilbake til. 

Vi differensier prisen på jegerprøvekurs noe for medlemmer i Solemskogen JFF. Om du ikke allerede er medlem hos oss, kan du melde deg inn i forbindelse med din påmelding.

For medlemmer koster jegerprøvekurset kr 2.800.

Om du ikke ønsker medlemskap er prisen på jegerprøvekurset kr 3.200.

Når vi har mottatt din påmelding sender vi deg en bekreftelse hvor detaljer om bl.a. betaling fremgår. Kursbeløpet inkluderer lån av våpen og forbruk av ammunisjon til kurset. Din betaling er din bekreftelse til oss på at du faktisk deltar.

Som medlem i Solemskogen JFF har du tilgang til en rekke aktiviteter. Dette kan du lese mer om på vår nettside og Facebook. Vi ønsker deg i så fall velkommen om bord. Vi er en av landets største arrangører av jegerprøvekurs, og en av landets største lokale jeger- og fiskerforeninger.

Vi vil nærmere kursstart sende deg lenker til relevante oppgaver hvor du kan teste ditt kunnskapsnivå og progresjon i læring gjennom kurset.

Lærebok kan du bl.a. kjøpe via nettbutikken til NJFF her. Melder du deg også inn som medlem ifm påmeldingen, kan du bestille læreboken til redusert pris.

Du kan velge medlemskap når du melder deg på jegerprøvekurset.

Du kan avlegge eksamen fra det året du fyller 14 år. Eksamensavgiften er på 360 kr (2023).

For å ta eksamen, trenger du appen Jegerprøveeksamen. Last ned appen til mobil eller nettbrett via appstore eller google pay.

Når du registrerer deg for jegerprøveeksamen i appen, får du i tillegg oversikt over oppmøte på kurssamlinger og tilgang til en eksempelprøve.

På nett finner du en egen modul for samlingene, vi anbefaler.

Denne finner du lenke til her.

https://www.trainingportal.no/md/open.html

Legg i kalender
KONTAKT

Emil Andre

Tlf: se e-post

Del: