MENY hamburgermeny Close-menu button
Jegerprøven

Jegerprøven 2021 - 10-08-2021

 • Fra:
  10.08.2021 kl. 12.00
 • Til:
  10.08.2021 kl. 23.59
 • Varighet:
  12 timer
 • Pris:
  Medl: 3000,- / Ikke medl: 3500,-
 • Gjentakelse
  Daglig fra 07.07.2021 til 05.08.2021
Legg i kalender
KONTAKT

Del:

Jegerprøven 

Om jegerprøvekurs i regi av Solemskogen JFF.

NB! Vi trenger din påmelding via vår egen nettside, se linker over. Du vil motta bekreftelse på at du har plass på kurset.

For påmelding

Velkommen til Jegerprøven i Oslo gjennom Solemskogen JFF. Våre jegerprøvekurs her i Oslo fører frem til jegerprøveeksamen. Kursene holdes av erfarne og godkjente instruktører på Nordre Lindeberg Besøksgård her i Oslo. Vi ønsker deg velkommen til våre Jegerprøvekurs og samtidig ta del i et aktivt og godt miljø i Solemskogen JFF.

Jegerprøven i Oslo med Solemskogen JFF

​​​​Om kurs i sommer – begrenset med kursplasser​​

Vi gjennomfører kurs innenfor retningslinjene gitt av myndighetene. I sommer innebærer det færre deltagere pr kurs enn vi normalt kan operere med. Alle deltagerne forutsettes å være kjent med gjeldende retningslinjer ift. smittevern. Det kan bli endringer på kort varsel, om rammebetingelsene våre endrer seg. Nye kurs kan også legges ut i løpet av sommeren.​
 

Kurs over fem sammenhengende dager eller ni kvelder

I vår kursoversikt som du finner her finner du kursplan med datoer og tider for jegerprøvekurs. Du vil se at enkelte kurs går over fem sammenhengende dager, andre over ni kvelder. Vær OBS på dager og tider for kurset du melder deg på, og at det passer for deg. Flere av samlingene er obligatoriske og krever deltagelse (vi anbefaler at du deltar på alle samlingene).​

For kurs over fem sammenhengende dager vil hver samling ta ca seks timer. For kurs over ni samlinger vil den enkelte samling ta ca tre timer. Se tidspunkt for oppstart for det enkelte kurs. Noen kurs går på ettermiddag/kveld, og noen kurs går på dagtid.

​Vi vil være restriktive på at deltagere tar samlinger over ulike kurs i sommer. Dette har med smittevern å gjøre. Husk derfor at du setter av tid for samlingene som er satt opp for det kurs du eventuelt velger å melde deg på.

Jegerprøvekurset følger læreplan fastsatt gjennom forskrift av Miljødirektoratet. 

Påmelding jegerprøvekurs

Når du har funnet det kurset du ønsker deg, melder du deg på her. Du vil motta e-post fra oss som bekrefter at du har plass på kurset med informasjon om betaling av kursbeløp.

Når kurset nærmer seg vil alle påmeldte med bekreftet plass og betalinger på plass motta praktisk informasjon. 
 

Kursbeløp

​​Vi differensierer pris på jegerprøvekurset avhengig av om du enten allerede er medlem i Solemskogen JFF eller ønsker å bli medlem, eller om du ikke er medlem. Se informasjon når du registrerer deg for påmelding. 

For medlemmer i Solemskogen JFF koster kurset kr 3.000.

Om du ikke ønsker medlemskap hos oss koster kurset kr 3.500.​

Detaljer om betaling vil komme frem når du mottar e-post og bekreftelse fra oss på at vi har mottatt din påmelding og du har plass på kurset. Ved avmelding ved mindre enn fem virkedager før kursstart refunderes ikke kursbeløpet, med mindre vi kan tilby din kursplass til en annen deltager. Ved avmelding mere enn fem dager før kursstart refunderes kursbeløpt med fradrag av kr 500. ​

Skyting/våpen er inkludert i kursbeløpet. Dette stiller vi altså med. Ørepropper deles ut på samlingen, ta gjerne med egne hørselvern om du har tilgang.
 

Eksamen

​Når du har fullført kurset kan du avlegge jegerprøveeksamen. Du vil få informasjon om dette på første samling. Vi melder opp alle som skal ha eksamen i Oslo, så det går automatisk. Det skal betales et eksamensgebyr til Miljødirektoratet (info på første samling. 

Følger du godt med og er engasjert skal eksamen normalt på greit. Vi har de siste årene ligger på beståttandel eksamen på ca 95 prosent. Vi vil også tipse deg om oppgaver du kan teste deg faglig på over nett, før eksamen (gratisversjon).
 

Lærebok​

Du trenger lærebok til kurset, om du ikke allerede har tilgang til lærebok er det en etterspurt bok som normalt er tilgjengelig i bokhandelen. Du kan også bestille bok og annet materiell i netthandelen til Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Nordre Lindeberg Besøksgård (alle samlinger utenom skyting foregår her)

​Adresse: Strømsveien 350, 1081, Oslo

NB! Begrenset parkeringsmuligheter på Nordre Lindeberg Besøksgård. Ta kollektivt!​

Løvenskioldbanen (samling med skyting)
Adresse: Dælimosen 50, 1359 Eiksmarka​
Info: Vi skal gjennomføre skyting med hagle og rifle. 
 

Bli medlem her​

​Se datoer og kursplan for 2021 her​​​​​​​​

Påmeldingsskjema finner du her

Påmeldingen skal inneholde:

 • Navn
 • Fullstendig postadresse 
 • Fødselsdato
 • Mobiltelefonnummer 
 • E-post

Du mottar bekreftelse på at du har plass via e-post.​

For spørsmål, ta kontakt med jegerprøveansvarlig:

Emil-Andre Os: [email protected]

Legg i kalender
KONTAKT

Del: