MENY hamburgermeny Close-menu button

Skogsfugljakt for kvinner 2021

 • Fra:
  15.09.2021 kl. 17.00
 • Til:
  15.09.2021 kl. 23.59
 • Varighet:
  7 timer
 • Sted:
  Solemskogen
 • Pris:
  Medl: 400,- / Ikke medl: 500,-
 • Arrangør:
Legg i kalender
KONTAKT

Therese Nordling
[email protected]

Del:

Er du kvinne og ønsker å gå på fuglejakt? Kanskje er du nylig har tatt jegerprøven og vet ikke helt hva du skal begynne med? Bli med på jakt i nærheten av Oslo og treff andre kvinner som liker å jakte. Det er en fin måte å få nye kontakter på og kanskje delta på flere arrangementer? Solemskogen inviterer kvinner til skogsfugljakt i eget terreng den 15.09.21

Det er plass til 5 kvinner utenom jaktleder, som er Joachim De Seves. Han har bred erfaring med jakt og vil ta oss med på en flott dag i skogen hvor du kan finne tiur og orrfugl og vi kan skyte på alt lovlig småvilt. Kvinnekontakt Therese Nordling i Solemskogen vil også delta på jakten og alle spørsmål kan rettes til henne i forkant og etterkant av jakten. Vi har fokus på opplæring av nye, uerfarne og potensielt nye kvinnelige jegere. Instruksjon, sikkerhet og andre detaljer gjennomgås før jaktstart.

 

Vi møtes ved Movatn stasjon kl 1700 for å gå gjennom ettermiddagens jakt. Ha med egen hagle og riktig ammunisjon, vi anbefaler 4-5. Har du en trent fuglehund, kan du ta kontakt med undertegnede så finner vi ut av det. Selve jakten foregår ved at vi går samlet/på linje gjennom skogen, der vi det at det finnes fugl. Har vi med hunder, bruker vi dem for å lese terrenget og mulighetene. Har vi ikke hund, bruker vi støkkjakt prinsippet. Vi jakter noen timer og avslutter med båling. Ta med noe å bite i, noe å drikke og noe å sitte på. Det er lurt å ta med varmt tøy, kanskje er det også behov for regntøy. Husk gode sko for jakten, se an været. For øvrig er det lurt med sekk med viltnett og/eller fuglegalge hvis du har det. Dersom vi får fall, vil skytteren få viltet og vi tar en prat om hvordan gjøre opp fugl. GPS og Radio er ikke nødvendig på denne jaktformen. 

 

Pris: 400 for medlemmer Solemskogen JFF/500 ikke medlemmer av Solemskogen JFF.

Påmeldingsavgift til Vippsnr. 583652 – skriv «skogsfugljakt for kvinner» i meldingsfeltet.

Det er også åpent for deltakere som ikke er medlem av NJFF, men da er prisen 800 kr. Det er mulig å verve seg inn i Solemskogen JFF og da få en langt hyggeligere medlemspris, ta da kontakt med [email protected] Kvinner har fortrinnsrett, men dersom plassene ikke fylles opp, åpnes det også for menn.

Bindende påmelding med navn, adresse, alder, telefon (navn og telefon til foresatte om du er under 18) sendes [email protected] innen onsdag 13.09.21 – første person til mølla....

Spørsmål om jakten rettes til Therese Nordling: [email protected]

 

Velkommen skal du være!

(Får du ikke plass på denne jakten, er det flere muligheter denne høsten)

Med forbehold om endringer. Vi må også forholde oss til gjeldende smittevernsregler som måtte komme.

Legg i kalender
KONTAKT

Therese Nordling
[email protected]

Del: