MENY hamburgermeny Close-menu button

Villsvinjakt i Østfold for Kvinner i aug.

 • Fra:
  05.08.2022 kl. 17.00
 • Til:
  07.08.2022 kl. 14.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Aremark / FULLTEGNET
 • Pris:
  Medl: 4000,- / Ikke medl: 5500,-
 • Påmeldingsfrist:
  01.07.2022
 • Arrangør:

Villsvinjakt i Østfold for Kvinner 5.8 til 7.8 2022

Kvinneutvalget i Solemskogen JFF arrangerer jakt på Villsvin i Aremark for sine kvinnelige medlemmer.

Dette er åtejakt der jeger og instruktør sitter på ett av fire tilgjengelige åter. Villsvin er nattaktive dyr og jakten foregår på kvelds og nattestid. Vi setter opp 4 poster med 4 jegere og 4 erfarne ledsagere/instruktører (1 jeger og 1 instruktør pr post). Vi har fokus på opplæring av nye, uerfarne og potensielt nye kvinnelige jegere. Instruksjon, sikkerhet og andre detaljer gjennomgås før jaktstart. Det fores jevnlig med brød, frukt og mais i forkant og alle åteplasser har åtelys. Hvert åte er utstyrt med viltkamera for overvåking av viltbesøk. Innenfor jakttid for de enkelte arter er det i tillegg lov å felle rev og grevling. Vi har godkjente ettersøk ekvipasjer.

Påmeldingsavgift til Vippsnr. 583652 – skriv «villsvin for kvinner, «dato»» i meldingsfeltet.

4000 for medlemmer i Solemskogen JFF/5500 for ikke medlemmer i Solemskogen JFF

Det er også åpent for deltakere som ikke er medlem av NJFF, men da er prisen 8000 kr. Det er mulig å verve seg inn i Solemskogen JFF og da få en langt hyggeligere medlemspris, ta da kontakt med [email protected] Kvinner har fortrinnsrett, men dersom plassene ikke fylles opp, åpnes det også for menn.

Bindende påmelding med navn, adresse, alder, telefon og lokalforening sendes til [email protected] innen 1 JULI  2022. Plassene har en tendens til å fylles opp fort, så her er det «første person til mølla» prinsippet som gjelder. Når plassene er fylt opp, settes det opp en venteliste, ut fra erfaring om at noen kan trekke seg underveis. Hvis du får plass, vil du bli kontaktet om det. Betaling skjer via vipps, men ikke før du har fått bekreftet plass. Transport fra Oslo: Avreise fra Storo Cirkle K Fredag 5.8 ca. klokken 17:00, hjemreise Søndag 7.8 ca. klokken 14:00.

Innlosjering i hus med to soverom, der det ene har et karnapp med ekstra seng. Det er også en gjestehytte på eiendommen med stor dobbeltseng. Stor stue med tv, spisestue, kjøkken med spiseplass, bad med dusj og toalett. I den varme årstiden er det i tillegg mulighet for å bade og fiske. Privat brygge med båt er tilgjengelig. Sengetøy er på stedet, men ta med håndklær. Dersom vi får mulighet, vil vi også kunne tilby leirdueskyting når vi ikke er på jakt. Utlån av hagle er eventuelt tilgjengelig.

Enkel selvhusholdning, forpleining er inkludert i pris. Dvs. at kjøleskapet er fylt opp slik at dere kan forsyne dere av frokost og lunsj/matpakker selv. Det planlegges en felles grillmiddag med jaktlaget på lørdag. Vennligst opplys om du har allergier eller spesielle behov. Snacks og diverse annet kan du ta med deg selv.

Tenner/trofe tilfaller skytter. 

Kjøp av trikintestet kjøtt betales pr. kilo (ca. kr 85 ferdig pakket, merket og vakuumert) og man kan velge hvilke deler man ønsker å kjøpe. 

OBS! Det er mye villsvin i området, men det er ingen garanti at vi får skutt villsvin. 

https://www.njff.no/nyheter/Sider/6-tips-for-bedre-villsvinjakt.aspx

https://www.njff.no/jakt/sider/villsvinklokka.aspx?menuid=32

https://www.njff.no/jakt/sider/etters%C3%B8k-p%C3%A5-storvilt.aspx?menuid=33

Velkommen til en spennende villsvinjakt!

Med forbehold om endringer.

Detaljer

Fra 05.08.2022 kl. 17:00

Til 07.08.2022 kl. 14:00

Poststed: Aremark, Østfold

Pris: 4000/5500

Frist: 01.07.2022

Epost: [email protected]

Kontaktperson: Siri Fyen

 

 

Krav for å delta

Krav: Du må ha jegerprøven og godkjent skyteprøve for storvilt. Jegere under 18 år skal i tillegg ha skriftlig tillatelse fra foresatte (se link nedenfor).

https://www.njff.no/organisasjon/Last ned organisasjonsmateriell/Foresatt erklæring.pdf

Medbringes: Våpenkort, har du lånt rifle skal utlånserklæring medbringes. Medlemskort lokalforening JFF, Jegeravgiftskort med godkjent skyteprøve storvilt, foresatterklæring om du er under 18 (se link).

Rifle med kikkertsikte og jaktammunisjon, minste kaliber er 6,5x55

OBS! Kun tillatt med rifle

Ta med også lommelykt
Varme klær og støvler/ sko
Sitteunderlag og temos

 

Velkommen