MENY hamburgermeny Close-menu button

Velkommen til Fasancup 2022

Fasancup 2022 arrangeres lørdag 29. og søndag 30. oktober 2022. Sett av helgen å bli med på tur.

Publisert 04. september 2022 kl. 19.06

Om Fasancupen

Solemskogen JFFs tradisjonsrike klubbmesterskap for stående fuglehunder arrangeres 29-30 oktober for 26. gang. Også i år arrangerer vi i Sverige. For de som var med i fjor blir det også i år på tilsvarende områder som vi var i fjor, men ikke de helt samme. Dette er et område i Skøvde kommune øst for Vänern hvor vi er lovet mye fugl. SM arrangeres tidvis på disse markene. 

Alle deltagere vil bli invitert på SJFFs tradisjonelle rypemiddag med premieutdeling i januar. 

Appetitt er årets sponsor.

Foruten cup er dette en ypperlig anledning til å trene lavland i to dager i flott terreng med godt med fugl, så alle våre medlemmer er hjertelig velkommen.

Har du ikke gått på jaktprøve før er dette et ypperlig lavterskel tilbud for å bli kjent med sporten og få rikelig med trening av egen hund. Vi er sikre på det også vil stille opp deltakere med svært gode erfarne hunder, men også debutanter hva gjelder både fører og hund.

Informasjon 

Oppmøte til Fasancup lørdag kl 09.00 lørdag 29. oktober.

Kvalifiseringen går på lørdag og finalen går lørdag ettermiddag eller søndag formiddag alt avhengig av resultatene i kvalifiseringen.

Antall fuglearbeider telles og står hundene likt blir først i fugl gjeldende. Vinnere i UK og AK blir premiert. Planen er å stille to partier.

De som ikke kommer til finalen, vil få rikelig anledning til organisert trening. Vi vil organisere guidet trening for hhv UK og AK hunder både lørdag og søndag.

Vi kan regne med godt med fuglesituasjoner for alle hundene.

Pga. reisevei regner vi med at alle ankommer på fredag 28. oktober til Norrqvarns kurs og konferanse hotell. Det vil bli holdt informasjonsmøte på hotellet kl. 20.00.

Påmelding

Påmeldingsfrist 1. oktober

Påmeldingskostnaden for SJFF medlemmer til Fasancup er 2.500 NOK per hund og påmelding gjøres via denne linken for foreningens medlemmer.

For ikke-medlemmer er prisen 3.000 NOK per hund, alternativt kan man velge å melde seg inn og få medlemspris. Bli medlem her.

Beløpet inkluder cup og trening på fugl to dager i flott terreng og prisen er den samme selv om man velger å kun være med en dag. Vi kjører to partier i to dager med opptil 14 hunder per parti.

Solemskogens  JFs  medlemmer vil bli prioritert, men får vi ledige plasser er medlemmer fra andre klubber selvfølgelig velkomne.  

Vi har 24 plasser til disposisjon. 

Overnatting

Vi skal bo ved Göta kanal på Norrqvarns kurs og konferanse hotell: http://Norrqvarn.se .

Sjekk Google Maps for veibeskrivelse: Norrqvarn Hotell & Konferens, Norrqvarns Slussområde, 548 93 Lyrestad, Sverige

Det kan være fornuftig å ankomme på fredag og overnatte fra fredag til søndag, det vil si å booke rom fra fredag 28. til søndag 30. oktober pga. reisevei.

Följande priser gäller (SEK):

  • Enkelrum inkl frukost med WC & dusch på rummet: 990 kr/natt
  • Dubbelrum inkl frukost med WC & dusch på rummet: 1290 kr/natt
  • Budgetrum inkl frukost med WC & dusch i korridor: 500kr/person/natt

Middag fredag 295kr/person.

Jegermiddag lördag (3-rätter) 595 kr/person.

Hundarna får vara med på rummet och ange om ni önskar hundarna med på rummet vid bokningen.

OBS!

Ang booking på Norrqvarn Hotell & Konferens

Vi har forhåndsbooket hele stedet, men dere må booke direkte til Marie på e-mail [email protected], dette for å sikre at dere får de prisene vi har fått.

Vi ser også på muligheter for de som ønsker å benytte bobil eller campingvogn.

Sett av helgen og bli med på tur! Masse hyggelige folk og god stemning! Det er en kjempegod anledning til å bli kjent med andre hundefolk i klubben samt gi hundene god trening på lavland.

Mer informasjon kommer når du er blitt tildelt plass og har betalt.

PS! Du er ikke sikret deltagelse før vi har mottatt betaling.

Ved spørsmål kontakt:

John Arne Medalen, e-post: [email protected],  tel: 950 960 00 

 

appetitt.png