Fylkes ungdoms camp 2023. Karmøy

 • Fra:
  18.08.2023 kl. 19.00
 • Til:
  20.08.2023 kl. 14.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Karmøy. Burmavegen 634
 • Pris:
  Medl: 300,- / Ikke medl: 300,-
 • Påmeldingsfrist:
  18.08.2023
 • Arrangør:

Helgen 18-20. august inviterer NJFF Rogaland ungdommer i alderen 12 til 18 år til fylkesleir ved fantastiske Stiglebu i Karmøy kommune. Leirområdet ligger i nær tilknytning til KJFNF sine lokaler og skytebaner, samt Stiglevann som er et fantastisk fiskevann.

Vi kan love at det blir mye moro, spenning og en trivelig helg med flere spennende aktiviteter, god mat, friluftsliv og masse bålkos. Noen av aktivitetene som for eksempel: 

¤ Leirdueskyting

¤ Rifle skyting 

¤ Ferskvannsfiske 

¤ Bading 

¤ Utendørs Matlaging

¤ Nye Vennskap 

¤ Masse Bålkos!!!

Dette er noe av det som er i vente. Fullstendig program kommer senere, men en liten overraskelse venter :-)

Det kommer også lit overraskelser underveis :-)

Et lite hint: vi skal ut på tur og prøve å ordne mat :-)

Leiren er åpen for alle, og koster 300 kr pr. deltaker. Det er bindende påmelding.

Vi har noen gratis plasser til de som behov for det, ta kontakt for mer informasjon om dette. Alle er hjertelig velkommen, men dersom det er et barn med store utfordringer som skal delta, for eks funksjonsnedsettelser, medisinering eller annet, så skal barnet følges av foresatte/ledsager. Dette er for å ivareta sikkerheten og det beste for barnet. Dette skal opplyses om ved påmelding.

Det er begrenset antall plasser, og førstemann til mølla, så vær kjapp med påmelding.

Ved påmelding må det oppgis navn, kjønn og alder på barnet. kontaktinformasjon til foresatte, bekreftelse på deltakeravgift(for og reservere plassen)samt om informasjon om barnet trenger noen form for tilrettelegging i forhol til mat, helse o,l, 

mer informasjon og program for helgen vil bli sendt ut til alle deltakerne når det nærmer seg. Vi overnatter i felles sovesal og hytte, på leirområdet.

Arrangementet er rusfritt, og det er nulltoleranse for alle former for rusmidler. Deltakere  som ikke overholder dette, vil bli sendt  hjem på deres kost.

Legg i kalender
KONTAKT

Per Magne Pedersen

Tlf: +4795848545

Del: