MENY hamburgermeny Close-menu button

Fylkesleir for ungdom i alderen f.o.m 12 år, 10-12 september.

Bli med på ulike aktiviteter gjennom helgen: sjøfiske fra land, sjøfiske fra båt, luftgeværskyting, bading, natursti, casting, og bålkos m.m. Dette blir kjempe kjekt:)

Publisert 30. april 2022 kl. 16.37

Helgen 10-12.september braker det løst med en NJFF (Norges jeger og fiskerforbund) fylkesleir i Rogaland. Arrangementet er for ungdommer f.o.m 12 år, og det blir på det flotte området Mastrasanden i Hellvik, Eigersund kommune.

Basecampen ligger i et fantastisk flott område, på lange sandstrender ved sjø. Dette er en lavvoleir, så all overnatting blir i lavvoer på leirområdet. Vi kan love at her blir det mye moro, spenning og en trivelig og sosial helg med masse aktiviteter, god mat, friluftsliv og bålkos.

Det blir ulike aktiviteter gjennom helgen: sjøfiske fra land, sjøfiske fra båt, luftgeværskyting, bading, natursti, casting, og bålkos m.m.
Out Fishing fra Eigersund blir med som guide og lærer viservgrunnleggende fiskeferdigheter og ulike fisketeknikker fra båt. I tillegg blir det mange andre aktiviteter underveis gjennom helgen på land, med instruktører fra NJFF.

Leirområdet åpner fredagen med ankomst mellom 17.00-19-00 ved parkeringen til Mastrasanden ved Hellvik, og avsluttes etter utdelingen av en liten hilsen fra NJFF Rogaland på søndagen kl.14.00. Leiren er åpen for alle, og det koster 300 kr pr. deltaker.
Det er få plasser, og førstemann til mølla, så her gjelder det om å være rask!

Påmelding til barne- og ungdomsleder i NJFF Rogaland, Anita Nygård på tlf: 90824079 eller på e-post: [email protected]
Ved påmeldingen må det oppgis navn, kjønn og alder på barnet, kontaktinformasjon til foresatte, bekreftelse av deltakeravgift, samt informasjon om barnet trenger noen form for tilrettelegging i forhold til mat, helse e.l.

Informasjon og program for helgen blir sendt ut til alle deltakerne når det nærmer seg.
Vi gleder oss til å se dere!