Informasjon og påmelding
Introjakt skogsfugl Nissedal

Introjakt - støkkjakt på skogsfugl. Bindende påmelding. 
Kurset er forbeholdt jegere uten erfaring med denne jaktformen, men må være godt øvet med våpen som medbringes på jakt. Medlemmer av Eidanger JFL får 50 % rabatt på NJFF-medlemspris

Jakta foregår lørdag og søndag på vårt terreng i Nissedal. Avreise fredag ettermiddag. Felles oppmøte på Esso v/Kulltangbrua kl 17.30. Vi samkjører så langt det er mulig. Prisen inkluderer alle måltider samt overnatting på jakthytte. 

Hytta er utstyrt med 6 senger, gasskomfyr, 12V strøm, utedo. T

Det er plass til 4 deltakere på jakta og vi stiller med 2 erfarne jegere som er kjent på terrenget. Det går 2 deltakere sammen med 1 erfaren. Jaktformen blir støkkjakt.

Støkkjakt er en krevende jaktform med mye mye gåing i ganske tungt terreng. 

Er du ikke medlem (enten EJFL eller NJFF) og får plass på jakta, kan du kontakte oss på mail til hilde@ejfl.no hvis du ønsker medlemskap.

Detaljer
Krav for å delta
  • Jegere, fyllt 16 år, må ha betalt jegeravgift for inneværende jaktår.
  • Jegere, mellom 14 og 16 år, kan med bestått jegerprøveeksamen delta på opplæringsjakt uten å betale jegeravgift. Det må medbringes bekreftelse fra foresatte om håndtering av våpen.
  • Du må medbringe våpenkort, - evt. utlånserklæring på lånt hagle
  • Du må være godt øvet med hagle på bevegelig mål. Dette kan dokumenteres ved deltakelse på haglemerkekurs. Du kan melde deg på kurs så snart påmeldingsfrist har gått ut og tildeling er gjort.
  • Vi setter human jakt og sikkerhet i fokus, så deltakere må følge instrukser som gis. 

 

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.