Informasjon og påmelding
Dugnad på jakthytta

Dugnad på jakthytta.

Vi trenger som vanlig en dugnad før sesongen på jakthytta vår i Kongsvinger.

Som tidligere år så vil de som deltar bli prioritert først på ett valgfritt arrangement. Med andre ord vis du ikke deltar så kan du bli skyvet ut av turen om noen som har deltatt på dugnad melder seg på.

Oppgaver som skal utføres på dugnaden er som følger, litt maling, klippe gress, rydde og støvsuge hytta, se over hva vi eventuelt mangler av talerkner bestikk etc. Fjerning av vepsebol og sikkert ett par andre småting.

Dugnadene våre er først og fremst en sosial arena hvor det er mulig og møte flere fra styret samt andre medlemmer som deler dine interesser innen jakt og friluft. Østmarka jff. fyrer opp grillen og står for lunsjer under dugnaden. I mellom alt arbeidet så rekker vi også flere runder med leirdueskyting, så ta med deg hagla.

Om du ønsker og overnatte på hytta så må vi ha beskjed om dette da det er begrenset med plasser. for og beregne maten i lunsjen så krever vi også påmelding til dugnaden. 

For påmelding eller spørsmål send en mail til Ole.

Detaljer
Krav for å delta

Ingen krav for deltagelse.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.