Informasjon og påmelding
Introduksjonsjakt storvilt for jenter

Introduksjonsjakt storvilt for jenter 

FJFF gjentar suksessen fra siste 2 år og arrangerer introjakt storvilt for jenter!

Vi starter med våpenopplæring og skytetrening fredag. Våpen kan lånes. Vi vil prøve både drivjakt og postering på hjort og rådyr i løpet av helga. Blir det felling, er slakting også en del av opplæringstilbudet. I fjor ble det felt 3 dyr, så jentene fikk fullt utbytte av opplæringen fra A til Å.

I år faller opplæringshelgen på fullmånehelg (slik som for 2 år siden), hvilket betyr ennå større muligheter for dyr og felling

Kurset er åpent for alle, uansett lokalforening, og om medlem eller ikke medlem 

 

Detaljer
Krav for å delta

Det kreves at du er 16 år og har avlagt jegerprøve. Erfaring med jakt er ikke nødvendig. Du må enten ha skutt opp med eget våpen eller klare oppskyting med lånt våpen senest fredag 11.10 (første kursdag/kveld). Muligheter for å være med om du ikke aktivt jakter/vil jakte også, men jegere har førsteprioritet. 

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.