Informasjon og påmelding
Fiskesommer

Velkommen til Fiskesommer 2021! Lørdag 12. juni er det nok en gang klart for Fiskesommer i regi av RVJFF! I år arrangeres fiskedagen på Sverkja i Romedal Almenning fra kl 11.00-14.00.

Vi inviterer alle barn/ungdom med foreldre til fisking. Alle vil få god hjelp fra oss i RVJFF, slik at flest mulig av barna får fisk. Foreningen stiller med fiskeutstyr til de som trenger det. Har du eget fiskeutstyr, tar du gjerne med det!

Vei forklaring til Sverkja:

Hvis noen er usikre på hvor Sverkja ligger, så kjører man Sortvegen ca 5 km fra Aasen Handel i Åsvang til krysset hvor det er skiltet mot Gransjøen og Gåsvassdalen. Ta til høyre her og følg veien rett frem ca 9 km. Da får dere Sverkja på høyre side og dere ser våre bannere og leirplass for dagen.

​Link til plasseringen i googlemaps.​


Det blir gratis bevertning til barna.
Alt er gratis og det er ingen forhåndspåmelding. 

Føler du deg syk, eller har symptomer for covid-19 skal du ikke delta på dette arrangementet.​​

Ta eventuelt kontakt med Jon-Børge Lundsbakken på tlf 90014892 hvis dere har spørsmål.

 

 
 
 
 
Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.