Informasjon og påmelding
AVLYST Villmarkscampen i Beiarn 2020

Villmarkscampen i Beiarn 2020 går av stabelen i uke 33, altså 10.-15.august. Siste ferieuke før skolen starter på igjen og det vil si en perfekt måte å avslutte sommerferien på!

Campen har plass til 40 stk og aldersgruppen er 12-16 år. Hele Nordland er hjertelig velkommen til vakre Beiarn der vi har alt vi behøver i umiddelbar nærhet!

Vi tilbyr laksefiske i Beiarelva, innlandsfiske etter ørret, leirdueskyting, rifleskyting, havfiske, sporsøk med Salten elghundklubb, kanopadling og masse mer.

OBS!

Pga den pågående Corona-situasjonen, vil gjennomføringen av Villmarkscampen være med forbehold. Vi vil til enhver tid følge FHI og regjeringens retningslinjer for gjennomføring av arrangement, og det kan være aktuelt med endringer - både i antall av deltakere og i verste fall - at det ikke er mulig å gjennomføre årets Villmarkscamp i Beiarn.

Påmelding er i utgangspunktet bindende og deltakeravgift skal betales umiddelbart, men pga den usikre situasjonen vi står i, vil vi be deltakerne avvente med innbetaling av deltakeravgift til vi har fått en endelig avklaring fra myndighetene om vi kan avholde campen i den form den er tenkt.

Påkrevde opplysninger ved påmelding:

  • Navn på foresatt og mobilnr på foresatt
  • adresse
  • Fødselsdato
  • Eventuelle allergier eller andre helseopplysninger vi bør kjenne til
Detaljer
Krav for å delta

Ingen spesielle krav for å delta!

Innbetaling av deltakeravgift:

Merkes med navn på deltaker og navn på arrangement!

kontonr: 4750 62 62301

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.