Informasjon og påmelding
Fiskesommer med overnatting på Furøya (dag 1)

Som tidligere år så vil Tvedestrand Jeger & Fiskerforening også i år arrangere fiskesommer på Furøya, for barn & ungdom, i forbindelse med Kystkulturuka i Tvedestrand. Fiskesommer arrangementet vil gå over to dager. Om du vil delta på en av dagene eller begge bestemmer du selvfølgelig selv.

Mandag 15.07 fra kl.18 vil vi være til stede å hjelpe med å sette opp telter, men selfølgelig mulighet til å komme tidligere. Det blir mulighet for fisking etter torsk, sei, makrell og hva annet Tvedestrandsfjorden måtte by på. For de aller minste så blir det fiske/fangst av strandkrabber.  Andre sosiale kveldsaktiviteter vil det også bli.

Hvis du i løpet av disse dagene blir medlem hos Tvedestrand Jeger & Fiskerforening så har vi flotte innmeldingspremier som vi deler ut.

 

Har du spørsmål så send oss en epost: tvedestrandjff@gmail.com

Eller så kan du kontakte:

Martin Andersen: 975 16 006

Tonje Wegger: 995 30 020

 

Velkommen små og store til trivelig familiedag og fiskesommer på Furøya i Tvedestrandsfjorden.

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.