Informasjon og påmelding
Godkjenningsprøve blodspor

NJFF Nordland arrangerer godkjenningsprøve på blodspor på Blåfjell hundesenter i Drevja, nord for Mosjøen. Referansenr for prøven er 2018-01-08. Blodsporprøven dømmes etter Miljødirektoratets gjeldene regler og er lik prøvereglementet vi kjenner fra NKK sine prøver. Med NJFF som arrangør blir ekvipasjen bedømt som enten godkjent eller ikke godkjent. Er du klar for å teste deg og hunden, så er Drevja stedet.

Godkjenningsprøve hos NJFF gir ikke grunnlag for championat hos NKK.

Påmelding skal inneholde navn, epost og tlfnr til fører og eier. Navn, rase, ID nr til hund. Deltakeravgiften skal være betalt innen påmeldingsfristen til NJFF Nordland, konto 1503 43 24104.

Alle hunder må være ID-merket, og minimum innført i Dyreidentitet sitt register. Hunden må ha fylt 9 måneder før første prøvedag. Hunden må være vaksinert etter de til enhver tid gjeldende regler for vaksinering. Vaksinasjonsattest utstedt av veterinær må medbringes til prøven og fremvises på oppfordring til arrangør.

Hund kan ikke delta dersom den er mer enn 28 dager drektig eller har valper under 56 dager.

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.