Informasjon og påmelding
Testing av hund på levende bjørn kveld 26. april

27. april testes hund på levende bjørn på Jak og fiskesenteret på Flå. Konfrontert med lukt og tilstedeværelse av bjørn, vil din hund avsløre hvilke egenskaper som bor i den?

Testen bygger på de erfaringer vi har gjort gjennom omfattende samarbeid med mange forskjellige hunderaser på bjørn i innhegning og på wire-bjørn. Dette er utviklet i samarbeid med personer med tilsvarende kompetanse i Sverige. I vårt spesialbygde bjørnehegn får hunden møte bjørn ansikt til ansikt, kun adskilt av et nettinggjerde.

Våre erfarne dommere gir deg som eier en mental beskrivelse av din hund ut fra hvilke valg hunden tar når den møter bjørn. Hver hundeier får med seg bedømmingsskjema for sin hund. Skjema inneholder momenter, poengsum, bestått/ikke bestått karakter og en kort beskrivelse fra testleder. Vil du vite enda mer om din hunds mentalitet kjører vi også full mentaltest første onsdag hver måned på sommeren, da kan du i løpet av to dager få gjort både mentaltest og test på bjørn.

For påmelding: Trykk HER

Detaljer
Krav for å delta

Utstyrsbehov: Hund med stamtavle og regnr. eller om mulig annen informasjon om hundens alder og opphav.

Påmelding
Følg linken under for påmelding:
http%3A%2F%2Fnjff.proweb.no%2Fintranett%2Fcustom_jakt_sign_up.asp%3Fid%3D758
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.