Informasjon og påmelding
Skadefellingskurs 21.-24. mai

Bli med på kurs i skadefelling av store rovdyr på Jakt- og Fiskesenteret på Flå. Kurset er rettet mot deltagere og ledere på kommunale fellingslag ogde som vil lære mer om jakt på store rovdyren. 

Del 1: Teoretisk undervisning om jakt på ulv, bjørn, jerv og gaupe. Omfatter alt fra biologi, SNO sitt rovviltarbeid, Erfaringer med ettersøk, Praktisk arbeid på skuddplass, Bjørnehunden til Bjørneskytterens ABC. Del 2: Hvordan skape de beste skuddsjansene. Utfordrende og garantert lærerik skytetrening. Vendefigurer, løpende bjørn og flere andre jaktrealistiske mål fordelt i en spennende rundløype. Skyteteknikken du trenger for å mestre raske og sikre skudd er en stor del av kurset. Kurset avsluttes med skyteprøve, teoretisk eksamen og utdeling av det norske bjørnepasset.

For program: Trykk HER

For påmelding: Trykk HER

 

Lunsj og middag er inkludert alle dager.

Detaljer
Krav for å delta

Ingen krav til forkunnskap. Utstyrsbehov: Våpen, ammunisjon (minimum 130 skudd) og hørselvern. Klær og sko til å være ute i.

Påmelding
Følg linken under for påmelding:
http%3A%2F%2Fnjff.proweb.no%2Fintranett%2Fcustom_jakt_sign_up.asp%3Fid%3D877
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.