Informasjon og påmelding
Introjakt på elg - videregående kurs

Kurset går fra 11. oktober kl. 08.00 til 14. oktober. Dette kurset stiller krav til tidligere å ha deltatt på NJFF-Hedmarks «Opplærings/introjakt på elg – nybegynner/jenter». Deltakerne blir med inn i de andre opplæringskursene, men de må være mer selvstendige. Og sitter bl.a. uten fadder på post.

Dette er et tilbud om praktisk elgjakt etter å ha deltatt på intro/opplæringsjakta tidligere, for å styrke kompetansen for den nyetablerte elgjeger. Det stilles krav til at man deltar sammen med øvrige jaktlagsmedlemmer på etablert jaktlag, uten egen veileder på post. Jaktlagets arbeidsoppgaver som for eksempel slakting og flåing utføres under veiledning sammen med laget. 

Dette kurset avholdes både i Gravberget (sammen med "Introjakt på elg for nye jegere") og i Tørberget (sammen med "Introjakt på elg for jenter"). Gi beskjed om hvor du ønsker å delta!

Det vil være mulighet til å komme på onsdag fra kl. 19.00.

Det stilles krav om deltakelse i teoridelen første dag

Pris:

over 25 år                kr 4200,-

16-25 år                  kr 2600,-

Til alle våre elgjaktkurs må du sende en søknad til oss: skriv litt om deg selv og din erfaring med jakt, sendes til ada.bredalen@njff.no 

 

 

Detaljer
Krav for å delta

Må ha deltatt på introjakt/opplæringsjakt for nybegynnere/jenter tidligere.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.