Informasjon og påmelding
Ungdomssamling/ Ungdomsaktivitetshelg på Arnøya, med Actionfylt Rype og Harejakt

Bli med på NJFF-Troms Store ungdomssatsning! Vi fortsetter suksessen fra 2018!

NJFF-Troms ønsker å satse på Ungdomsarbeid og ungdomsaktivitet i våre lokallag i Troms. Vi arrangerer også i år, ett nesten "gratis" ungdomssamling/ ungdomsaktivitetshelg for NJFF ungdommer, ungdomskontakter, ungdomsledere og andre som er interessert i ungdomsaktivitetsarbeid i egen lokalforening.

Her mulighetene mange!

Bli med på vår Ungdomssamling hvor vi også tilrettelegger for spennende og actionfylt Rype og Harejakt på Jaktparadiset Arnøya.

NJFF-Troms Ønsker å satse på ungdomsaktivitet i våre lokalforeninger. Vi vil i år gjennomføre en ungdomssamling/ ungdomsaktivitetshelg, hvor vi inviterer ungdomsledere, ungdomskontakter og andre som har interesse av ungdomsarbeid i lokallag i NJFF.

Bli med på vår Ungdomssamling hvor hovedaktiviteten blir Rypejakt og Harejakt i Jaktparadiset Arnøya i Troms.

I tillegg til Småviltjakt, blir det gitt opplæring i hvordan tilrettelegge for ungdomsaktivitet i eget lokallag og hvilke muligheter som finnes for å søke tilskudd og støtte til egne aktiviteter.

Denne ungdomssamlingen passer for alle jaktglade ungdommer og ungdomskontakter og ungdomsledere i våre lokallag som er interessert i ungdomsarbeid i sin egen lokalforening. Vi oppfordrer alle våre lokallag til å sende en eller flere deltakere til denne samlingen og vi håper på stor oppslutning fra dere alle sammen!

Dere som melder dere på, på egenhånd, be om støtte fra deres eget lokallag til påmeldingsavgiften.

NJFF-Troms vil tilrettelegge for felles transport fra ulike deler av fylket. Gi beskjed i kommentarfeltet, hvis du har behov for transport, eller har muligheten til å ta med flere deltakere. Dere som tar med ekstra deltakere, vil få økonomisk støtte til transporten.

NJFF-Troms kommer tilbake til program og nødvendig utstyr i god tid før samlingen.

Jaktkort, mat og bespisning og overnatting på Lauksletta internat er inkludert i påmeldingsavgiften.

Reiseutgifter dekkes gjennom eget lokallag.

Det er mulig å komme med hurtigbåt til Arnøyhamn fra Tromsø, den andre reisemuligheten er med bil og ferge fra Kågen til Lauksletta.

Gi beskjed om du har behov for transport, så vil NJFF-Troms forsøke å tilrettelegge for dette.

Detaljer
Krav for å delta

Bestått Jegerprøve

Ungdommer fra 14 år og eldre

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.