Informasjon og påmelding
Fiskesommer på Furøya, dag 1

Som tidligere år så vil Tvedestrand Jeger & Fiskerforening også i år arrangere fiskesommer på Furøya, for barn & ungdom, men i år er der ikke Kystkulturuka i Tvedestrand, så transport må ordnes selv, da det ikke er satt opp noe rutebåter. Fiskesommer arrangementet vil gå over to dager. Om du vil delta på en av dagene eller begge bestemmer du selvfølgelig selv.

Torsdag 16.07 så er vi der fra kl 18, og det vil bli fisking etter torsk, sei, makrell og hva annet Tvedestrandsfjorden måtte by på ut over kvelden. For de aller minste så blir det fiske/fangst av strandkrabber.

Vi lager til en fiskesommercamp og overnatter til fredag 17.07. Hvis været og brannvesen tillater så fyrer vi opp bålpanne og griller pølser og fisk vi måtte ha fått, hvis ikke så starter vi opp grillen. Uansett så blir det pølser og brus som vi spanderer.

Vil du overnatte så anbefaler vi at du tar med eget telt.

Hvis du i løpet av disse dagene blir medlem hos Tvedestrand Jeger & Fiskerforening så har vi flotte innmeldingspremier som vi deler ut.

 

Har du spørsmål så send oss en epost: tvedestrandjff@gmail.com

Eller så kan du kontakte:

Tonje Wegger: 995 30 020

Martin Andersen: 975 16 006

Velkommen små og store til trivelig familiedag og fiskesommer på Furøya i Tvedestrandsfjorden.

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.