Informasjon og påmelding
Damedøgn i Altaelva

Alta Jeger- og Fiskeforening (AJFF) arrangerer fiskedøgn for damer i Altaelva, torsdag 1.- til søndag 4. august 2018.

Vi ønsker å samle damer som ønsker å prøve fiskelykken i Altaelva. Her undervises det i ulike fisketekniker og deltakerne får kunnskap om laksen i elva vår. Deltakerne får mulighet til å blir kjent med nye fiskeinteresserte damer, og det blir satt av mye tid til fiske! 

Det vil bli erfarne instruktører til stede, som gir gode tips og råd underveis. 

Fiskedøgnet er for nybegynnere. Dette er et lavterskeltilbud for damer som ønsker å lære mer om å fiske i elv. 

Vi sover ute i telt/lavvo og lager mat sammen på bål. Forhåpentligvis får vi fersk laks som kan grilles til kvelds! Deltakerne tar selv med mat og drikke. Vi legger tilrette for overnatting/grilling/fiske fra båt etc.

Det eneste du trenger av utstyr er gode klær, sovepose, liggeunderlag og godt humør! Alle som fisker må ha betalt fiskeravgift.

Hvis du ønsker å ta med ditt eget fiskeutstyr, så kan du gjerne det, men vi har nok fiskeutstyr til alle. Vi stiller med vadere/vadesko/redningsvester, samt fiskeutstyr og fluer.

Vi legger til rette for mange fiskeinteressert damer, og satser på ei trivelig og minnerik helg langs vakre Altaelva. Sted blir bestemt etter hvert, men blir lett tilgjengelig, må se hvor det blir plass når det nærmer seg.  RAIPAS SONE er ca. 11 kilometer lang og strekker seg fra Killistrømmen og ned til Alta bro, - som er broen i munningen av elva.

Arrangementet starter torsdag 1. august ca kl. 16:00 og avsluttes søndag 4. august kl. 12:00! Det er fredning mellom kl. 12.00 og kl. 18.00 hvert døgn.

Påmelding til Grete S. Haldorsen på e-post: gretehaldorsen@outlook.com.
NB! Husk navn, tlf.nr og medlemsnr. ved påmelding!

Påmeldingsfrist: 25. juli 2019.

Grunnkunnskaper bør helst være på plass, (f.eks kurs i fluefiske), men er det mange påmeldte som IKKE har kurs, kan vi prøve å få til dette i forkant av fiskedøgnet!

 Maks 15 deltakere! Maks 5 stk pr. døgn!

 Pris kr. 500,- for medlemmer, og kr 1200,- for ikke medlemmer. Aldersgrense 18 år!

 Mer informasjon kommer!​

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.