Informasjon og påmelding
Standplassleder

Dette er et internkurs for Fauske og Sørfold JFF.
Kurset har som formål å gi opplæring i standplassledelse under skytekonkurranser og treningsskyting med rifle, slik at all skyting foregår sikkert og korrekt i henhold til sikkerhetsplakaten og regelverk.

Kursleder er fylkesinstruktør rifleskyting nord Ørjan Zahlsen. Eventuelle spørsmål om kurset rettes til Ørjan på mobil 918 35 384. Andre spørsmål rettes til Rolf Arne Tønseth, mobil 413 06 557.

Deltakerne og instruktør må selv ta med egen mat og drikke. ​​Både deltakere og instruktør skal følge rådene fra Folkehelseinstituttet når det gjelder hygiene, ikke håndhilse på hverandre og holde avstand. Kurset arrangeres med forbehold om at nasjonale og/eller lokale bestemmelser gjør det umulig å gjennomføre kurset.
 
Deltakeravgiften betales til

NJFF Nordland
Folkets Hus
Prinsens gate 115
8005 Bodø

Konto 4750 62 62301 - merk Standplassleder

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.