Informasjon og påmelding
Instruktør jakthunddressur

Kurset holdes på Ranenget Motorsenter, Ranenget 15, vis a vis NAF-senteret på Mo.

Kurset er på 24 timer, og målgruppe for kurset er instruktører for jakthunddressur i lokalforeningene og hundeiere som ønsker mer kunnskap om dressur av hund. Deltakerne må først ha gjennomført jakthund grunnkurs  eller tilsvarende. Med tilsvarende menes FKF fase 1, NKK trinn 1 eller være autorisert jaktprøvedommer i NKK.

Kurset bygger på teoretisk og praktisk opplæring av hund og eier, med vekt på praktisk innlæring. Vi vil la teori og praksis gå hånd i hånd, med vekt på øvelseslære og praksis med egen hund. Det vil også bli lagt vekt på instruksjonspraksis. I praksisdelen veksler deltakerne på å være instruktører for hverandre.

Litteratur er "Din Hund" av Sven Järverud m.fl. 

Kursleder er fylkesinstruktør i jakthunddressur Bertil Nyheim, mobil 951 81 595. Spørsmål om kursinnhold rettes til Bertil Nyheim. Andre spørsmål rettes til Rolf Arne Tønseth, mobil 413 06 557.

Deltakerne må selv ordne reise, overnatting og mat. 

Bekreftelse på plass når deltakeravgift er betalt til
NJFF Nordland
Folkets Hus
Prinsens gate 115
8005 Bodø

Konto 1503 43 24104

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.