Informasjon og påmelding
Foredrag Laksefiske

Foredrag om laks og laksefiske

Våren går snar over i sommer og laksefiske er nært forestående, i den forbindelse vil fiskeutvalget i TJFF holde et foredrag om laksefiske. 

Denne kvelden blir et foredrag om laksens livssyklus og utbredelse, fiskeutstyr tilpasset laksefiske, diverse redskapstyper (wobbler, sluk, mark og dupp og flue). Det vil bli snakket om hvordan en skal «lese» en elv som nybegynner. Det vil bli snakket om hvordan en skal behandle fisk som skal settes tilbake i elva, osv.

Foredraget holdes av TOFA og Tjff-man Kay-Arne Olsen. Han har stor lokalkunnskap om Nidelva, laksefiske og jobber til daglig i elva i sommerhalvåret

Betaling skjer kontant eller via vipps ved oppmøte. Er du medlem husk og skrive inn medlemsnr eller ta med medlemskort for framvisning.

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.