Informasjon og påmelding
Småviltcamp for ungdom - opplæringsjakt

Kurset er fulltegnet.

Opplæringsjakt med rypejakt med stående fuglehund, harejakt med drivende hund, hagleskyting med dyktige instruktører, og fiske i fjellet. Samarbeid mellom fylkeslagene i Oslo, Akershus og Buskerud på Sollia (ved Rondane).

I høstferien arrangerer fylkeslagene i Oslo, Akershus og Buskerud småviltcamp for ungdom i Sollia, i samarbeid med Sollia fjellstyre. Dette er en super mulighet for DEG til å bli kjent med ulike former for småviltjakt i fjellet!!

Her bærer det til fjells, og det ligger duket for mange spennende opplevelser. Det blir bla. rypejakt med stående fuglehund, harejakt med drivende hund, hagleskyting med dyktige instruktører, og fiske! Kort sagt en glimrende måte å tilbringe noen dager av ferien på. Det blir også fokus underveis på ferdsel og sikkerhet i fjellet, både generelt og på jakt.

For å få litt faglig påfyll håper vi også å få et kort foredrag onsdag kveld om ryper, biotoper, forvaltning og jakt fra fjellstyret.

Arrangementet er åpent for ungdom mellom 14 og 26 år fra Akershus, Buskerud og Oslo.

Campen passer enten du har vært på jakt før eller er helt fersk. Vi har med mange instruktører som sikrer god oppfølging underveis.

Praktisk:
• Avreise er 5.10.16 og hjemkomst blir 9.10.16. Det blir busstransport både opp og ned for deltakerne.
• Fulle dager med jakt torsdag, fredag og lørdag.
• Overnatting blir på Solhaug camping i Sollia, med flott beliggenhet rett ved jaktterrenget!
• Måltider: Det blir mat ja.
• Pris: 1 500 kroner, dette inkluderer reise, overnatting, jaktkort, fiskekort og mat.
• Påmelding: Vi har 24 plasser. Etter endt påmeldingsfrist får man raskt beskjed om man får plass eller ikke. Det blir begrenset antall under 16 år som får plass, dette fordi vi ikke har nok ledere til å sitte på post med alle.
• Påmeldingsfrist: 20. september 2016
• Mer detaljert aktivitetsplan og pakkeliste blir sendt ut til de som får plass på turen.
• Spørsmål rettes til: Knut Johan Ruud (Tlf. 66 79 22 29/ knut.johan@njff.no)

Detaljer
Krav for å delta

Deltakere over 16 år må ha jegerprøven for å være med.

Kun for medlemmer av NJFF

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.