Informasjon og påmelding
Fredagstreff SJFFUNG

Ungdomsutvalget i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening har som oppgave og legge til rette for at barn, unge og unge voksne opptil 25 år skal få oppleve, lære og mestre innen jakt, fiske, fangst og friluftsliv. SJFF har en av landets mest aktive ungdomsgrupper og aktiviserer per i dag barn/ungdomsmedlemmer fra 10-25 år

Hver fredag er det ungdomstreff i SJFF sine lokaler i Severin Broens Gate 29 på Stjørdal hvor barn/ungdomsmedlemmer i SJFF møtes for å planlegge aktiviteter, kurs, kaffekos, pizzakvelder, luftgeværskyting, jaktsimulator og alt annet de måtte ha lyst til å gjennomføre.

Det sosiale ved treffet er kanskje det aller viktigste, og mange av våre nye og gamle medlemmer har møtt gode venner med felles interesser på klubbhuset.

Detaljer
Krav for å delta

Fredagstreffene er i utgangspunktet for barn/ungdomsmedlemmer i Stjørdal JFF, men alle som er interessert i å møte oss og som er i målgruppen er hjertelig velkommen på besøk.

Den øvre aldersgrensen for barn/ungdomsmedlemskap i SJFF er 25 år. Vi får ofte spørsmål om våre tilbud passer for de yngste, og det er klart at mye av SJFFUNG sine aktiviteter handler om jakt og fiske for ungdom mellom 13-25 år. Samtidig legges det til rette for flere andre aktiviteter som til og med passer hele familien gjennom de ulike årstidene. Kom innom og ta en prat med oss!

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.