Informasjon og påmelding
Partering og matlaging med slakter Stian Espedal

Vi parterer først et dyr. Etterpå lager vi flotte matretter som vi spiser på kurset. Til slutt blir et lam partert og det blir vist hvordan en kan utnytte hele dyret. Disse rettene blir loddet ut etterpå. Vi har med slakter Stian Espedal.

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.