Informasjon og påmelding
Ungdomskurs Hagleskyting

NJFF-Troms arrangerer i samarbeid med Målselv JFF Hagleskytterkurs for ungdom.

Bli med på en lærerik, spennende og actionfylt skytehelg med flere dyktige instruktører i Hagleskyting.

Velkommen til en helg viet til hagleskyting for ungdom. I løpet av helgen vil du få teoretisk og praktisk innføring i jaktskyting og konkurranseskyting med hagle. Vi vil både gi veiledning i grupper og enkeltvis, og tilpasse alle nivåer. Vi hjelper til med tilpassing av hagler og går gjennom sikkerhet og våpenhåndtering i tillegg til at det i løpet av helgen blir anledning til å skyte flere hundre skudd med kyndig veiledning på leirduebanen til Målselv jeger og fiskerforening. Lørdag blir kveld blir det felles middag for instruktører og deltakere på Målselv JFF sitt klubbhus. Søndagen avsluttes med mere skyting på leirduebanen, og kanskje ligger det en liten konkurranse eller to på lur før dagen er omme.

Ta med egen hagle, eller lån en av oss og meld deg på for en helg på Bardufoss med mye smell og nyttig lærdom enten du skal skyte konkurranse eller bare treffe bedre under småviltjakta.

Ansvarlige vil være leder småviltutvalget NJFF-Troms. Med seg på laget har han flere dyktige instruktører som vil bidra til at du får ei spennende og lærerik helg.

Kurset er obligatorisk for de som skal være med på vår Introjakt småvilt og ikke har tatt jegerprøven.

Vi vil forsøke å sette opp felles transport, om det kommer mange deltakere fra samme plass eks (Tromsø omegn) skriv i kommentarfeltet om du har behov for transport.

Detaljer
Krav for å delta

Kurset er rettet mot ungdom i alderen 14- 26 år.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.