Informasjon og påmelding
Introjakt på elg for jenter

Introjakt på elg for jenter, i Statskogterreng i Tørberget. En ypperlig mulighet til å prøve seg som elgjeger under veiledning i trygge forhold. Kurset inneholder både teori og praktisk jakt.

Elgjaktkurset starter kl. 08.00 torsdag 11.oktober, og avsluttes søndag 14.oktober. Det vil være mulighet til å komme på onsdag fra kl. 19.00. Det stilles krav om deltakelse i teoridelen første dag. Før kurset vil du få tilsendt en minnepenn med informasjon om elgjakt som skal sees igjennom før opplæringsjakta starter.  

Overnatting vil skje i skogskoie. All mat er dekket gjennom kurset. Alle må regne med å ta del i noe matlaging, servering og oppvask. Bespisning vil være i koia eller ute i skogen.

Programmet vil grovt sett være teori og skyting på skytebane første dag (samt et ettermiddagsskift på jakt hvis vi rekker) og praktisk jakt de neste dager. Du vil være jeger på jaktlaget. Dette er et etablert jaktlag med mange års erfaring fra elgjakt og de har lokal forankring. Du vil være med en erfaren fadder fra jaktlaget på post. Du vil oppleve både posteringsjakt og å få tilbud om å være med å gå med hund. Under jakt er det vanskelig å sette opp fast program med rammer for når ting vil skje, men normalt så vil det være ei økt fra morgenen til lunsj, og ei etter. Hvis det blir skutt elg går det selvfølgelig en del tid for å ta vare på viltet. Dere vil da få mulighet til å lære litt om slakting og flåing. Vi parterer ikke.

Høres dette interessant ut? Send oss en søknad, der du skriver litt om deg selv og din erfaring med skyting og jakt. Bare ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!

 

 Kursavgiften er:

over 25 år                  kr 4200,-

16-25 år                     kr 2600,-

 

Spørsmål angående søknad/betaling kan rettes til NJFF-Hedmark (Ada) på tlf. 62 42 51 81 eller e-post ada.bredalen@njff.no  

Spørsmål rundt det praktiske kan rettes til jaktleder Thorbjørn Lysfoss tlf. 905 41 455.

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.