Informasjon og påmelding
Introjakt på rype med stående fuglehund i Bittermarka

Introjakt på rype med stående fuglehund i Bittermarka. 

Jordet Jakt og Fiskeforening arrangerer introjakt på rype med stående fuglehund i Bittermarka. Det blir i utgangspunktet to instruktører med hunder som leder hvert sitt "jaktlag". Jaktlagene kan ha med inntil tre introjegere pr. dag. dette betyr at kapasiteten gjennom helgen er på tilsammen 12 jegere. Dagen starter med en kort gjennomgang av teori rundt en stående fuglehunds jaktmønster og fungering, jegerens oppgave, samt våpensikkerhet.

Vi beveger oss så ut i terrenget for å omsette dette i praktisk jakt. Trysil Fellesforening for Jakt og Fiske sponser arrangementet med jaktkort til deltakerne.  Det blir gitt nærmere informasjon om praktiske detaljer i god tid før arrangementet.

Målgruppen for arrangementet er unge jegere fra 14 - 20 år. Ved overtegning av deltakere prioriteres de yngste først.

Påmeldingsfrist: 01.10.2019 til Bjørn Sjøli tlf. 95040637 e-post bjornsjoli@gmail.com

Detaljer
Krav for å delta

Deltakere må ha gjennomført og besått jegerprøve, og sørge for betalt jegeravgift dersom de er fylt 16 år. Det er en fordel om jegerne disponerer egne våpen. Jegere under 16 år eller andre jegere som er avhengig av å låne våpen må selv ta ansvar for utlånserklæringer etc. i forkant.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.