Informasjon og påmelding
"Introjakt" Gåsjakt for ungdom 14- 26 år

Introjakt på gås

Namdalseid jeger- og fiskarlag arrangerer gåsjakt (grågås) med oppstart fredag 6 augus fra kl 20:00, og med varighet til lørdags formiddag.  Vi setter oss ut om kvelden/ natta og venter til gåsa kommer på beite. 

Vi har lånt oss et flott jaktområde i området Vemundvik i Namsos kommune, et område som vi har disponer tidligere. Morgentrekket av gås blir priorietert med posteringsjakt, samt at vi skal benytte lokkefugler og kamuflasje. 

Alle deltakerne besørger sin egen mat, samt medbringer godt med klær og sovepose/ liggeunderlag. 

Selve jakta blir gjennomført med noe teoretisk instruksjon, men i hovedsak ren praktisk jakt. Instruktører fra lokal forening ivaretar sikkerheten og bidrar med opplæringen.

 
Pris: 150 kr medlemmer av NJFL/NJFF og 300 kr ikke medlemmer.
 
Husk våpenerklæring for dere som medbringer egen hagle. Foreningen låner også ut hagler til de som ikke har våpen tilgjengelig. 
 
Vi organiserer kjøringen ut fra antall påmeldte og hvor deltakerne er bosatt. Det kan også bli aktuellt å benytte båt som transportmiddel. Nærmere info ang det, gis påmeldte i god tid.
 
Mer info kommer.
Detaljer
Krav for å delta

14- 26 år

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.