Informasjon og påmelding
Opplæringsjakt hjort for damer

For 6. året på rad ønsker Kvinneutvalget i NJFF-Hordaland og Samnanger JFL, jenter/damer velkommen til å delta på hjortejakt sammen med dyktige og erfarne jegere. Jakta foregår som dagsturer 5/9 og 6/9 i Jarlandsmarka i Samnanger. Det blir posteringsjakt, og jaktleder og grunneier vil være drivere. Det er dyr i dette terrenget tidlig i jakta, så sjansene for observasjon og felling er GODE!

Ferske jegere vil bli prioritert, men mer erfarne er hjertelig velkommen dersom det er kapasitet (begrenset antall plasser). Jegere må ha tatt jegerprøven og fremvise dokumentasjon på godkjent  skyteprøve. Dersom du ønsker å delta uten å skyte/ha med våpen har vi også noen plasser for dette. Tilbudet er GRATIS bortsett fra parkeringsavgift på stedet kr.50. Du må være medlem eller melde deg inn i en av våre lokalforeninger. Eventuelt felte dyr vil tilfalle grunneierne. Husk synlige klær, jaktradio, klær etter været og matpakke. Påmelding via njff-kalender eller til  Vibeke på vibeke@khservice.no eller mob:90163151

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.