Informasjon og påmelding
Info møte om Familiemedlemskap og Fuglekasse bygging for de minste med avslutting rundt bål-panna

Søndag 26 januar starter vi på det som kanskje blir det mest spennende året noensinne i regi av NJFF nemlig «Familiens år» 2020.

 

Søndag 26 januar starter vi på det som kanskje blir det mest spennende året noensinne i regi av NJFF nemlig «Familiens år» 2020. Dette året skal vi ha stort fokus på inkludering, samhold og ikke minst legge til rette for at det er et tilbud til alle medlemmer av husstanden. Vi bygger fuglekasser sammen med barna og lærer dem verdien av å ta vare på naturen. Selvfølgelig blir det god mat fra Bålpanna til alle som deltar. Sett av denne søndagen til kos og hygge.

Åpent for alle som ønsker å delta. Vi oppfordrer familier med barn og ungdom til å delta på dette arrangementet. Dette er et tilbud til alle som ønsker å delta og koster ikke noe. Det vil bli mulighet for å melde seg inn i Bjørkelangen JFF eller andre foreninger om en ønsker dette, Men ingen krav for å delta.  Grillpølser og kaffe fra Bålpanna til alle som møter opp….

Barna/Foresatte får mulighet til å kjøpe fuglekassene de bygger til en meget hyggelig pris…

Oppmøte på Felleshuset på Grasåsen fra klokka 13:00.   pris for å delta: Gratis…😊

Detaljer
Krav for å delta

Det er ingen krav for å delta på dette arrangemanget. Vi ønsker at familier med Barn og Unge skal komme innom å høre om vårt tilbud.

Vi som forening ønsker å formidle informasjon om høstningsgsbassert friluftsliv til alle.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.