Informasjon og påmelding
Villaksseminar for politikere

NJFF-Troms ønsker å invitere Fylkespolitikere, Lokalpolitikere og andre interesserte til ett villaksseminar i forbindelse med Villaksens år 2019!

Tema: Villaksen - Framtidsdrømmen

Under Villaksens år 2019 arrangeres det politikerseminar om villaks i de fleste fylker i landet. Det er ulike tema i fra fylke til fylke. I Troms ønsker NJFF-Troms å sette fokus på hvordan tilstanden for Villaksen er i Troms. Hvordan er bestands statusen i Troms, hvilke utfordringer har vi, hvilke tiltak gjøres og hvilke verdi har Villaksen i Troms for innbyggere, reiseliv og næring.

Framtidsdrømmen er å bevare våre Laksestammer, slik at næring, fritid, tradisjoner kan utvikles videre. Ikke på bekostning av Villaksen, men med en bærekraftig forvalting av våre Villaks stammer. Dere- Våre politikere er svært viktige ressurspersoner i denne sammenhengen og kunnskapsbasert forvalting vil være avgjørende for vår felles Framtidsdrøm.

 

Detaljer
Krav for å delta

Ingen påmeldingsavgift, men det er viktig at alle deltakere på seminaret melder seg på, slik at vi får riktig antall deltakere til Lunsjbestillingen.

skriv ned hvilket parti dere tilhører i kommentarfeltet.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.