Informasjon og påmelding
Introkurs i Laksefiske

FULT!! Introkurs i laksefiske med foredrag om laks og laksefiske

Våren går snar over i sommer og laksefiske er nært forestående, i den forbindelse vil fiskeutvalget i TJFF holde introkurs i laksefiske. Kurset vil bli to delt, med foredrag og utstyrs prat i våre lokaler på Lade fredag 07. juni klokken 18.00-21.00. Den praktiske delen vil foregå i Kroppanhølen lørdag 08. juni fra klokken 12.00-18.00. Kroppanhølen er en av Nidelvas beste høler og huser alltid laks, også tidlig i sesongen. Antall deltagere på dette kurset er max 12 stk.

Det er ikke nødvendig med eget utstyr, men det er en fordel. Etter som kurset er undervisning er ikke fisketrygdavgift nødvendig. Vis du har brukt utstyret i andre vassdrag en Nidelva må utstyret desinfiseres hos TOFA i Leirfossveien 76 før du møter i elva.

 

Program:

 

På fredags kvelden blir det et foredrag om laksens livssyklus og utbredelse, fiskeutstyr tilpasset laksefiske, diverse redskapstyper (wobbler, sluk, mark og dupp og flue). Det vil bli snakket om hvordan en skal «lese» en elv som nybegynner, vi vil også ta for oss Kroppanhølen der vi skal fiske dag to. Det vil bli snakket om hvordan en skal behandle fisk som skal settes tilbake i elva, osv.

 

Dag to vil vi møtes i Kroppanhølen klokken 11.30 lørdag formiddag. Da blir det en runde langs valdet samt at vi vil demonstrere diverse kasteteknikker og redskaps typer. Resten av dagen er satt av til eget fiske.

 

Foredraget holdes av TOFA og tjff-man Kay-Arne Olsen. Han har stor lokalkunnskap om Nidelva, laksefiske og jobber til daglig i elva i sommerhalvåret. Det praktiske kurset blir holt av erfarne laksefiskere fra fiskeutvalget i TJFF.

Betaling skjer kontant eller via vipps ved oppmøte Fredag. Er du medlem husk og skrive inn medlemsnr når du melder deg på eller ta med medlemskort. 

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.