Informasjon og påmelding
Fiskedag for barn og ungdom

Ørsta JFF ønsker barn og ungdom velkomne til fiskekveld i Ørstaelva 30.juni kl.18-20. Fisket vil være gratis og Ørsta JFF stiller med instruktører for å hjelpe barna så godt vi kan innanfor coronaregelverket.

På grunn av coronatiltaka så vart naturfestivalen​ i år utsett, og dermed også vår fiskedag for barn og ungdom, men vi prøver oss med ein fiskedag med noko redusert innhold til den vi vanlegvis har i august. Det vil i år verte begrensa til kun fisking i Ørstaelva, det vert ikkje samling på Laksetunet med grilling og kasting i osen som tidlegare. Vi er også pålagt å loggføre dei som er med for å kunne smittespore i etterkant, så meld dere gjerne på i forkant til Frank Robert Vatne på mail <frank_rvatne@hotmail.com>​.

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.